מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לוריוון-מינוןעינת02/03/2014
המנהלת שלי הנה אישה רעה, נוקשה וללא טיפת יחסי אנוש. אני בחורה מאוד מאוד רגישה וייחסה מאוד פוגע בי .אני מוצאת את עצמי, אחת לחודשיים בערך, עקב יחסה הנוראי, ללא מצב רוח, עצבנית, בוכה, דפיקות לב מואצות, ממש כאילו יושבת לי אבן על הלב שמקשה עליי לנשום, "טיקים" בעין ימין..
פניתי לרופא המשפחה שרשם לי רמוטיב לשלושה חודשים, כדור אחד ביום. ולוריוון, חצי כדור פעם ביומיים. שאלותיי הן, האם אפשר/כדאי לקחת חצי כדור לוריוון בבוקר על אף שהרופא המליץ בערב, מהסיבה שהכדור עשוי לטשטש ולהרדים? האם חצי כדור בערב, פעם ביומיים, יגרום לשיפור מצבי במהלך היום??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך גם טיפול ריגשי
שמוליק02/03/2014שלום עינת.
זה ממש לא נעים לעבוד תחת מנהלת כזו כפי שאת מתארת, וזה הדבר הכי טבעי להרגיש כאב וכעס ותסכול. את הצד הטוב בסיפור הזה.
אינני יודע לומר האם הטיפול התרופתי הנוכחי הוא טוב וכיצד ניתן לשפר אותו. אני מניח שהרופאים ישמחו לתת תשובה מפורטת יותר, אבל באופן כללי, הטיפול התרופתי הוא אינדבידואלי, וצריך שיקול דעת של רופא שמכיר את המטופל טוב יותר.
בכל אופן, טיפול המבוסס רק על תרופות אינו מספיק יעיל, וכדאי לשלב גם טיפול ריגשי. בטיפול יהיה ניתן לשפוך את הלב, וגם לנסות להבין את התהליכים הנפשיים על מנת להתמודד טוב יותר עם המציאות הקשה.
נראה לי שצריך לנסות גם לשקול להחליף את מקום העבודה, או לחשוב האם ניתן איכשהו לשפר את היחס של המנהלת. סוף כך סוף יש לה אינטרס להוציא ממך תפוקה טובה, וזה ברור שיחס לא הוגן מוריד את התפוקה.
הדבר הכי חשוב, הוא לא להתייאש ולהתמודד מתוך אמונה שהצדק איתך.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)