טיפול בתופעות לוואי מSSRI

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בתופעות לוואי מSSRI
    עידן
    02/03/2014

אני נוטל ציפרלקס 10 מ"ג במשך כשנתיים עקב חרדות, מצב רוח ירוד, ודיכאון בינוני,השתעממות מכל דבר, הכדור עוזר בעיקר לחרדות והתקפי פאניקה אך לדיכאון לא מסייע בכלל וגם לא למצב רוח, בנוסף תופעות לוואי: השמנה, עייפות, קושי להתרכז ולזכור דברים, ערפול.
    האם כדור המעכב ספיגה של דופאמין כמו ריטלין או וולבוטרין יכול לעזור לנטרל את תופעות הלוואי שאני סובל מהן מבלי לעורר את החרדות וההתקפי פאניקה? או האם עדיף כדור שמעכב ספיגה של נורדרנלין כמו אדרונקס? מה יותר יכול לעזור לבעיית העייפות והקושי להתרכז ובעיות זכרון? כמובן שלא יגרום לפיתוח בשנית של התקפי פאניקה וחרדות קשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בתופעות לוואי מSSRI

הוספת תגובה

• מדוע דילגת על שאלתי?

עידן
    06/03/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שמוליק
    07/03/2014

שלום תומר.

צר לי על כך שעדיין לא קיבלת תשובה מהרופאים. הם הדרך כלל עונים.

אינני רופא, אבל אנסה לעזור.

ידוע שלתרופות הפסיכיאטריות יש תופעות לוואי שהן שכיחות מאוד בקרב המטופלים.

על כל פנים הטיפול התרופתי נועד כדי לטפל במרכיב של חוסר איזון כימי במוח, אך זהו רק אחד מהמרכיבים של הבעייה. לפיכך, טיפול המבוסס רק על תרופות אינו מספיק יעיל.

חשוב לטפל גם במרכיב הריגשי, ולא כתבת על כך כלום.

טיפול ריגשי מספיק טוב יכול לבטל לגמרי את הצורך בתרופות.

האם אתה מקבל טיפול ריגשי? האם הוא מספיק טוב?

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו