לשמוליק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשמוליק
    בתאל
    03/03/2014

מה שלומך?
    אפשר לשאול אותך שאלה?

תודה,
    בתאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשמוליק

הוספת תגובה

• בוודאי בשמחה

שמוליק
    04/03/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שמוליק,

בתאל
    05/03/2014

מה שלומך?
    בביקור האחרון שלי אצל הפסיכיאטרית היא החליטה שאפסיק ליטול את התרופה האנטי פסיכוטית (סוליאן) באופן זמני כדי לראות האם הגרד נובע מהסוליאן או שמא מהלוסטרל.
    העניין הוא שאני כבר שבוע ללא הסוליאן ואני ישנה בערך 18 שעות ביום.
    האם גם לך היתה עייפות מהפסקת הטיפול? או תופעות לוואי חדשות כלשהן?

תודה על העזרה,
    בתאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שמוליק
    05/03/2014

שלום בת אל.

העייפות יכולה להיות סימפטום שלילי של המחלה. בהרבה תגובות שלי טענתי שאין דבר כזה, ובאמת מדובר בתופעות לוואי של התרופות. הפסיכיאטרית שלי אמרה שיש מטופלים שלא לוקחים תרופות ויש להם עייפות וקשיי תיפקוד, כך שלא ניתן לומר שזה בגלל התרופות.

אצלי בכל אופן, העייפות הייתה תופעת לוואי של התרופה האנטי-פסיכוטית, ויש מקום להתרעם על כך שאמרו שזה בוודאות סימטומים שליליים של המחלה, ולא אמרו שיכול להיות שמדובר בתופעות לוואי של התרופות.

העייפות נמשכה משהו כמו חצי שנה גם אחרי שהפסקתי לגמרי ליטול את התרופה האנטי-פסיכוטית.

מקווה שעזרתי.

שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמוליק,

בתאל
    06/03/2014

תודה רבה על התגובה.

לילה טוב
    בתאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו