מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון או דימנסיה?לאה רהב04/03/2014
שלום לכם
אמא שלי בת 84 מטופלת מלפני שנים ב"סימבלטה" ולפני שנה לאחר שהתאלמנה ולא הפסיקה לבכות קיבלה respond 0.5 מפסיכיאטר. היא סובלת מאוסטיאופרוזס,מתניידת על כסא גלגלים וסובלת מכאבים בברכיים בגב ויתר העצמות.
לאחרונה התחילה להגיד שהיא רוצה למות, שהיא סובלת מכאבי ראש חזקים, עצירות, ניידות אפסית,והרבה שעות שינה. מרבה לשכב במיטה,לפי כל הסממנים זה דכאון,אבל היא כבר מקבלת תרופה לדכאון ,אז מה עכשיו עוד תרופה, אני חוששת שזה יזיק לה .
היו גם חודשים שהיא טענה שהמטפלת שלה גונבת אוכל מהבית, שאמרו לי שזה בעיה דימסית של אנשים בגילה. והיא גם שומעת קולות ,לדוגמא קולה של אמא שלה שנפטרה לפני 37 שנה.
אני אשמח על יעוץ או הכוונה מה אפשר לעשות
תודה לאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך שיקול דעת
שמוליק04/03/2014שלום לאה.
אכן החשש שלך שתרופה נוספת עלולה להזיק היא נכונה.
מאידך, גם הסבל לא טוב, ואם ידוע מה הנזקים שעלולים להיות מהתרופה, וניתן לעקוב אחרי ההשפעה שלה וע"י המעקב להפסיק אותה אם יתברר שהיא מסכנת, אז זה כנראה הרופאים ימליצו לנסות.
נדרש שיקול דעת של רופא שמכיר את אימך על מנת להכריע בשאלה, ואני מניח שזו תהיה התשובה של הרופאים בפורום, אלא אם כן, יש משהו ספציפי בנתונים שמאפשר תשובה מדוייקת יותר.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון או דימנסיה? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור10/03/2014יש צורך בבדיקה מסודרת של רופא.
יש צורך בבירור נושא התזונה, וויטאמינים, חלבונים..
יש צורך להיחשף לשמש , בזהירות נדרשת כמובן.
מומלץ וויטאמין B קומפלקס יומיומי ( B 1 6 12 )
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

