תחושה מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה מוזרה
    ד
    05/03/2014

שלום רב, בתקופה האחרונה אני חשה לפעמים בכל מיני סיטואציות כאילו אותה סיטואציה שמתרחשת או דברים שנאמרים באותה סיטואציה נראים/נשמעים לי מוזרים (קצת קשה לי להסביר את התחושה) ובנוסף אני בודקת את עצמי בעקבות זה. האם משהו לא תקין אצלי? האם מה שאמרתי הגיוני? וכדומה אודה לתשובה כי זה ממש מלחיץ אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושה מוזרה

הוספת תגובה

• האם את סובלת?

שמוליק
    05/03/2014

שלום.

אינני רופא.

יש אנשים שרואים או שומעים דברים שלא באמת קיימים במציאות, אבל מודעים לכך ולא עושים מעשים שחורגים מהנורמות, וממילא לא ניתן להגדיר את המצב הזה כמחלת נפש.

קשה אפילו לשער מהם התחושות המוזרות האלו, אבל אם את לא סובלת מהן ולא מזיקה לסביבתך, אז בוודאות לא מדובר בהפרעה נפשית; הפרעה נפשית גורמת סבל - או לאדם עצמו או לסביבתו.

אם את מרגישה סבל - אז כדאי ללכת לבדיקה מקיפה יותר.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושה מוזרה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    10/03/2014

אין מספיק מידע..
    ממליץ בדיקה מסודרת אצל איש מקצוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו