שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נטע
    05/03/2014

בזמן האחרון אני בלחץ לקראת גיוס הילדים.
    לחץ בעבודה, ועוד......

מבינה שמאבדת את השליטה וזה מלחיץ אותי, כי אני אוהבת את המוכר והידוע.

זה גורם לי לשלשולים ולבחילות ואפילו להקאות.

אני מודעת ללחץ שכרגע אצלי אבל זה משבש אותי. רגיעון של הדס קצת משפר לי, אבל זה לא מספיק.

יש תרופת פלא?

אני חושבת על שיחות אבל זה יקח טיפה זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• כנראה שלא

שמוליק
    05/03/2014

שלום.

טיפול המבוסס רק על תרופות אינו מספיק יעיל. זו דעתם העיקבית של רופאים הפורום.

את מתכוונת ללכת לטיפול בשיחות, וזה באמת חשוב מאוד לטפל במרכיב הריגשי של הבעייה.

בכל אופן, גם כמפטלים באמצעות תרופות, זה לוקח זמן עד שהתרופה משפיעה, ולא תמיד מצליחים לקלוע "בול" לתרופה המתאימה וזה לוקח זמן. צריך לבצע בדיקה מקיפה יותר על מנת להתאים תרופה.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשתף קרובים אלייך

סוזי
    09/03/2014

הצעה אישית היא לשתף כמה שיותר אנשים שאת סומכת עליהם. לדבר יעזור לך להבין את עצמך יותר ואולי אפילו תקבלי נקודת מבט משודרגת.
    לגבי שיתוף הילדים, תעשי זאת תחת שיקול דעת, שלא תעבור אליהם אשמה/אחריות/דאגה/החרדות שלך ושיוכלו להתמקד בעיקר בחיים שלהם.
    בהצלחה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו