לחץ עצבנות אי שקט.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ עצבנות אי שקט.
    שאול
    06/03/2014

מזה כ40 שנה סובל מטינטון חזק בשתי האוניים,{עקב פיצוצים וירי}אני נוטל קלונקס להרגעה ולשנה,לא נראה שזה כל כך עוזר לי,אני עצבני בצורה קיצונית,רותח על כל דבר, אני חש זעם קיצוני מסתגר בבית ,לפעמים נכנס לפחדים שאיני יודע מאין הם נובעים,אי שקט,הטינטון קבוע וזה מוציא אותי מהדעת,אשתי נכנסת ללחץ בגללי,ושוב מזה המון שנים אני סובל ,אבל בשנים האחרונות{כ4-6שנים המצב בלתי נסבל,}יש מצבים שאני לפני בכי בהתקפי זעם,וחסר היכולת להירגע,מבקש יעוץ ולאן לפנות תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ עצבנות אי שקט.

הוספת תגובה

• כדאי ללכת לפסיכיאטר

שמוליק
    06/03/2014

שלום שאול.

הבעייה שאתה מתאר היא מורכבת גם מבעייה שאולי מקורה באזניים, ואם אכן יש בעייה כזו היא יכולה להשפיע על המצב הנפשי. הקשיים הנפשיים יכולים לנבוע מבעייה כזו אם היא אכן קיימת, ויכול להיות שזה לא קשור או איפה שהוא באמצע. פסיכיאטר שהוא גם רופא לכל דבר ועניין יוכל לבצע בדיקה יסודית ומקיפה ולהציע דרך טיפול.

הרופאים של הפורום ישמחו לתת תשובה מפורטת יותר.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ עצבנות אי שקט. - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    10/03/2014

ראשית, יש צורך לפנות לפסיכיאטר וכן במקביל בירור אאג/ ניורולוג.
    על פי הנ''ל, ייתכן והיה שווה לנסות מייצב מצב רוח ( דפאלפט, טגרטול..)
    בהצלחה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו