סכיזואפקטיבי ועייפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכיזואפקטיבי ועייפות
    סילבה
    07/03/2014

שלום. אני בן 34 גובה 1.81 שוקל 81 קילו. מוגדר כסכיזואפקטיבי. אחרי שנתיים של טיפול בסוליאן 400 מ"ג עברתי לפני חודש לטיפול באביליפיי 20 מ"ג. רוב תופעות הלוואי של הסוליאן עברו אך אני עדיין מרגיש עייפות כרונית ללא תלות לכמה שעות אני יושן. האם יש פתרון כדוגמת כדורים ממריצים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכיזואפקטיבי ועייפות

הוספת תגובה

• טיפול ריגשי

שמוליק
    09/03/2014

שלום סילבה.

גם אני אובחנתי בסכיזו-אפקטיב וסבלתי מתופעות הלוואי של התרופות האנטי-פסיכוטיות, ובמיחוד מהעייפות. אצלי הסבל היה כל כך קשה עד כדי רצון לסיים את החיים...

צריך להבין כי הטיפול התרופתי נועד כדי ליצור איזון כימי במוח, ולא לשום מטרה אחרת. אין חולק על כך שצריך גם לטפל במרכיב הריגשי. טיפול מספיק טוב במרכיב הריגשי יכול לבטל את הצורך בטיפול התרופתי.

מה שאני מציע זה לטפל טוב במרכיב הריגשי, עד שיהיה ניתן לשקול את הפסקת הטיפול התרופתי.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכיזואפקטיבי ועייפות - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    10/03/2014

כדורים ממריצים - אסור ובטח לא מומלץ.
    ניתן לשקול להוריד מינון אביליפי..
    באביליפי , לפעמים פחות זה יותר טוב..
    כאשר סימנים שליליים בולטים , ניתן לשקול מינון נמוך של אדרונקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו