מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טובאבגדהוזחטיכלמ09/03/2014
אני נוטלת כדורים נגד דיכאון, ומתחילה בקרוב טיפולי IVF/
האם ההורמונים שמזריקים לבטן , נוגדים לכדורים הפסיכיאטרים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה לי
אבגדהוזחטיכלמ10/03/2014מה ההשלכות של לקיחת ההרומונים ?
השמנה, שיעור יתר וכו?
האם זה קורה לכול אחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה לי - תגובה
ד``ר יעקב חרמון10/03/2014שלום לך
על אילו הורמונים את מדברת?יש להם שמות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב - תגובה
ד``ר יעקב חרמון10/03/2014לא נוגדים לחלוטין..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב תודות לשנכם
אבגדהוזחטיכלמ10/03/2014אחד ענה לי שזה בסדר . ואחד שאל איזה סוג של הורומונים .
יש צורך שאפרט?
חוץ מזה , אשמח להבין מדוע אדם שמתחיל לקחת תרופות פסיכיאטריות , בלי אישפוז
צריך לקחת לו את הרישיון כמו שעשו לי , והייתי צריכה אישור מהרופא הפסיכיאטר כדי לקבל טיפול של פריון?.אני מרגישה שעושים עוול ומכלילים את כול ה"חולים" באיסורים.
זה לא אישי נגדכם חלילה רק צריכה להוציא קיטור , ולנסות להבין את מערכת הטיפול
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הרשיון
שמוליק11/03/2014שלום לך.
מה שקרה ככל הנראה, זה שהרופא חשש שבשל המצב שלך, אינך כשירה (ולו באופן זמני) לנהוג ברכב, ולכן הוא העביר דיווח למשרד התחבורה.
המהלך הזה נעשה רק כשיש חשש כי בשל הבעייה הרפואית, צריך להגביל את הרשיון. אני הייתי באישפוז כפוי, ולא ראו לנכון לדווח למשרד התחבורה על אי כשירות לנהוג.
בכל אופן, לא צריך לפחד מזה יותר מדיי; ברגע שמצבך ישתפר, צריך חוות דעת עדכנית, שאיתה צריך לבקש להסיר את המגבלה, ובדרך כלל די בכך.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)