עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!
    מוקסם
    06/04/2008

יש לי חברה כבר חצי שנה יש לה מאניה דפרסיה היא היתה נוטלת כדורים על בסיס קבוע ויומי כ-4 סוגים (ליתיום, קלונאקס, פרפנן , רסיטל) כבר חצי שנה שהיא לא נוטלת את הכדורים מתוך בחירה אישית היא לטענתה הכדורים משמנים מאוד ועשו לה פצעים חמורים בפנים .. שהייתה צריכה בגלל זה ליטול רקוטן (כדור לפצעים במשך חצי שנה) הבעיה היא שמחודש לחודש שהתחילה ליטול את הכדורים של המאניה דפררסיה ירד לה החשק המיני .. גם שהיא הפסיקה ועד היום כבר שנה בערך אין לה ממש חשק מיני .. כמעט בכלל.. אני אוהב אותה מאוד ולא רוצה שהיחסים האלה יגמרו אבל אנחנו לא שוכבים כבר חודש וחצי .. אני רוצה לעזור לה בבקשה תעזור לי דחוףף מה אני אומר לעשות או מה היא אמרה לעשות או מה אנחנו יכולים לעשות אנחנו לפני חתונה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!

הוספת תגובה

• עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!

11/04/2008

למוקסם שלום
    תרופות פסיכיאטריות יכולות לתת תופעות של חוסר חשק או חוסר הנאה מינית לעיתים קרובות. בימיוחד תרופות כמו רסיטל. אבל אחרי הפסקה לא נראה שזה עדיין השפעה שלילית של התרופות. נראה לי שכדי לבדוק עם רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!

12/04/2008

עניתי לך בפורום חרדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו