ריספירדל ורודנל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריספירדל ורודנל
    בני
    11/03/2014

יש לי סכיזופרניה ואני לוקח כבר 9 שנים ריספירדקס 4 מ"ג כדור 1 בערב ורודנל 5 מ"ג כדור 1 בערב ן2 כדורים בצהריים לא היו לי בעיות עד לפני חצי שנה ואז גיליתי שבערב אין בעיות עם הריספירדקס והרודנל ביחד אבל בצהריים כשאני לוקח
    את 2 כדורי הרודל עם ארוחה אפילו גדולה אני אחרי חצי שעה מקבל התקף של רעב חזק שנגמר רק אחרי אכילה מרובה וגם יש לי אחרי הרודנל חולשה למספר שעות
    ניסיתי לקחת רק כדור רודנל אחד בצהריים אך גם יש רעב חזק וגם כאבים ונוקשות בעורף בכתף הזרועות והלב
    בגלל הרעב החזק אני נאלץ לאכול הרבה ןמשמין והשומן בדם אפילו עלה - ל 600
    וגם במדד הכבד
    GGT
    הייתה חריגה מהנורמלי
    מה הפתרון ? האם יש תחליף לרודנל
    שגם לא יהיה רעב וגם לא יכאבו השרירים
    האם צריך להחליף את הריספירדקס ? דבר שאני חושש לעשות כי יכול להיות התקף פסיכוטי ואשפוז נוסף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריספירדל ורודנל

הוספת תגובה

• ריספירדל ורודנל - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    12/03/2014

הפיתרון, שינוי תרופתי, לתרופה נוגדת פסיכוזה כגון: אביליפי, גאודון, סרדולקט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התיעצות בקשר לטיפול

אלין
    02/01/2015

שלום שמי אלין מאובחנת בסכיזו אפקטיב ,היום לצערי אין רופאים שיכולים לעזור לי יום שישי, רציתי להתייעץ איתך בקשר לטיפול תרופתי אני סובלת שוב קצת מפחדים אני מטופלת בסרוקוול 100 מג ואני חושבת שאני צריכה עוד משהו לטיפול בפחדים וחרדות ,הייתי מטופלת לא מזמן בפרפאנן וברספרידל אני ממש אודה לך אם תוכל איכשהו ליצור איתי קשר אני אימא לילדים אשמח לקבל את עזרתך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לריספירדל יש תופעות לוואי

א.ס
    02/01/2015

גורם לתאבון מוגבר ותפיסות. רודנל לא מכירה. גם לכדורים שכתב לך שאפשר לשנות יש תופעות לוואי. מעבר לשינוי כדורים, תשאל על כדורים לתופעות לוואי - דקינט (פחות טוב עושה תחושה של ישנוניות) או פארטן או משהו אחר. לא ברור למה מאשרים כדורים עם תופעות לוואי קשות, וגם נותנים אותם בטיפול כפוי בלי להסביר איך הם בדיוק עובדים ולמה בדיוק הבן אדם חולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאריך ישן

א.ס
    02/01/2015

אין עדיין תשובה לאיך הכדורים עובדים ולמה משאירים כדורים עם תופעות לוואי קשות בטיפול כפייתי, ואיך בודקים שבן אדם חולה, מה הבדיקה שמוכיחה את המחלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו