איקסל - שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איקסל - שאלות
    מיה
    14/03/2014

שלום

אני מעונינת להבין איך פועל האיקסל.

1. לכמה זמן משפיע כדור אחד של 25 אם לוקחים בבוקר?

2. מתי לוקחים את השני ומדוע? בגלל שאינו משפיע 24 שעות? (כמו ההבדל בין ויפאקס רגיל לויפאקס XR)

3. האם יש סיכוי שאחד של 25 בבוקר יעזור לי? כי קשה לי לקחת שניים ויש לי פחד שלא ארדם כמו שקרה לי עם ויפאקס בעבר.

4. האם ניתן להתחיל טיפולי פוריות עם הכדור?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איקסל - שאלות

הוספת תגובה

• איקסל - שאלות - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    16/03/2014

שלום רב,
    את האיקסל מומלץ ליטול פעמיים ביום ומאחר והפינוי שלו מהגוף מהיר יחסית ונטילתו פעמיים ביום מאפשרת לשמור על רמה יחסית קבועה בדם - הדבר שמשפר את יעילותו. השפעתו אינה מיידית ומתחילה להיות מורגשת כעבור 4-6 שבועות מתחילת הטיפול. המינון הטיפולי המינימאלי הוא 50 מ"ג ליום (מחולק לפעמיים). הכדור ברוב המקרים לא פוגע בשינה, אך מומלץ ליטול את המנה השניה לא בשעות המאוחרות אלא בסביבות 16-18:00. בנוגע לטיפולי הפוריות יש להתייעץ עם המומחה במיילדות בנוגע לתכשירים התרופתיים שינתנו לך במסגרת הטיפולים ולבדוק שלא יובילו לאינטראקציות עם איקסל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו