ציפרלקס לאחר חילוף עם סרוקסט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס לאחר חילוף עם סרוקסט
    גלי
    19/03/2014

שלום רב
    אני בת 39 + 2 סובלת מהתקפי חרדה כבר שנים רבות לצערי. מטופלת שיחתית ותרופתית ע"י אותו הרופא.
    בשנים האחרונות היתה הטבה משמעותית עד לפני כשלושה חודשים נוכח אירועים מסוימים שחוויתי במקום העבודה שגרמו לי לשובם של התקפי החרדה ובאופן מוגבר . הרסיטל במינון 20 מג שנטלתי באופן קבוע לא עצר את ההתקפים וגם לא המינון הכפול.
    התרופה הוחלפה בסרוקסט שאכן סייע והכחיד את התקפי החרדה אך תופעות הלוואי שלו ( תחושת קהות, תיאבון מוגבר ובעיקר מהלומה מוחצת לחיי המין ולאורגזמה )הביאו אותי לבקש את הרופא לשקול החלפה : ציפרלקס נבחרה וכרגע זהו היום הרביעי בלבד בו אני נוטלת כדור אחד של ציפרלקס 10 מג לאחר החילוף שבוצע בין התרופות בהנחיית הרופא.אציין כי התרופה נלקחה בעבר בקביעות עם תוצאות טובות והוחלפה רק לטובת ההריונות ברסיטל.
    היום ואתמול אני סובלת מחרדה והסימפטומים הם : כאבי שרירים ומפרקים, כאבי ראש עזים, שלשולים תכופים וחוסר שקט/מנוחה . כל אלה מביאים אותי להיות קצרת רוח ולחוצה יותר משל אני בהמתנה רק שזה ייגמר כבר ..
    שוחחתי עם הרופא אתמול והוא הציע להוסיף עוד 0.5 מ"ג קלונקס למה שניטל בבוקר ולהמתין שכן הציפרלקס טרם החל לפעול וכי אין זה אומר שיש לפסול אותה על הסף כלא מועילה.

1. האם את/ה באותה הדעה ? -:)
    2. כמה זמן יש להעמיד את התרופה שוב למבחן באם היא מתאימה או לא ? זמן ההשפעה מתחיל לאחר כ שבועיים שלושה לא?

אודה שאין לי כ"כ כוח וכל העסק הזה מייאש אותי קצת :אני חוששת שגם זו פתאום לא תספק את הסחורה ושוב יהיה צורך להחליף תרופה . עם הציפרלקס לא היו עוד התקפי חרדה , לא תיאבון מוגבר והאורגזמה היתה אפשרית לא מעט ולכן הרגשתי על קרקע יציבה ליטול אותה שוב .
    האם אפשר להיות אופטמיים ? -:)

אודה למענה
    גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כדאי להיות אופטימית

שמוליק
    19/03/2014

שלום גלי.

השאלה שלך מתייחסת לטיפול התרופתי, והרופאים ישמחו לענות.

על השאלה האם להיות אופטימית - בוודאי שכן!
    יכול להיות שאותם שינויים שגרמו להערת המצב יבואו על תיקונם, והכל יהיה בסדר.

תהיי אופטימית :-)

שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו