מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ואיפקס XR ונדודי שינהאיריס20/03/2014
שלום רב,
התחלתי לפני 6 ימים בהנחיית פסכיאטר שימוש בואיפקס 75 מ"ג XR כאשר לאחר שבוע אני אמורה לעלות במינון ל- 150 מ"ג (אני ביום השישי), מלבד תופעות הלוואי של חוסר תאבון , בחילות, וחוסר נוחות כללית בהרגשה, הבעיה העיקרית והכי קריטית לי היא שאני לא נרדמת בכלל (אני לוקחת את הכדור בבוקר מוקדם), נסיתי לקחת יחד עם הואיפקס לפני השינה כדור של אלפרוקס (הרגעה) זה גם לא הצליח להרדים אותי, ניסיתי לשנות ולקחת כדור בונדורומין (כדור שינה) יחד עם הואיפקס וגם זה לא השפיע ולא נרדמת.
מה עושים ??? האם תופעת הלוואי של נדודי השינה אמורה לחלוף מתישהו או שזו תופעת לוואי קבועה של הכדור? ואם היא אמורה לחלוף אחרי כמה זמן בערך ?
אשמח ואודה למענה בהקדם.
תודה .
נא לא לפרסם את כתובת המייל שלי בבקשה.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ומה עם טיפול ריגשי?
שמוליק20/03/2014שלום איריס.
לא כתבת שום דבר עם טיפול ריגשי. טיפול המבוסס רק על תרופות אינו מספיק יעיל.
טיפול מספיק טוב במרכיב הריגשי יכול לבטל לגמרי את הצורך בטיפול התרופתי.
מה גם שמטרת הטיפול התרופתי היא אך ורק ליצור איזון כימי במוח שהוא רק אחד מהמרכיבים של הבעייה.
בכל מקרה, צריך לבחון את התועלת מול הנזק, ולהחליט בהתאם.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיפקס XR ונדודי שינה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור30/03/2014בדר'כ תופעות לוואי חולפות לאחר מספר שבועות, כולל פגיעה בשינה.
לעתים יש צורך בכדור שינה למשך כחודש.
יש להתיעץ עם רופא מטפל בנדון ולשקול..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)