מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעותאנונימית26/03/2014
לאחרונה התחלתי להרגיש די דכאון , אני לא יודעת אם זה קשור אני נוטלת גלולות מינס למניעת הריון...
אני מרבה הרבה לחשוב, הרבה מאוד...
יש לי מצבי רוח מאוד משתנים.(לפעמים קיצוניים, שממש בא לי לבכות)....
אני לא יודעת אם יש לי בעייה באופן כללי ואיך אני יכולה לעלות אם יש לי בעייה במצבי רוח משתנים וכו'.
אשמח לעצות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לברר את מצבי הרוח האלה
שמוליק27/03/2014שלום לך.
זה בסדר גמור טבעי ונורמלי להיכנס לדיכאון כשיש מחשבות. בדרך כלל מדובר באי אילו אירועים מהעבר שגורמים לכך. לפעמים לוקח זמן עד שמגלים מהם האירועים האלה, ולפעמים מצליחים להבין מה היו האירועים האלה יותר בקלות.
אני מציע לך לנסות לגלות מהם האירועים האלה ולנתח אותם על מנת שתוכלי להבין את עצמך. טיפול בשיחות יכול לעזור לך גם לגלות את הדברים וגם לתת דרכים להתמודד איתם.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור30/03/2014שמוליק צודק.
יש להוסיף, שאם מדובר בפגיעה תפקודית וסבל רב, חובה לפנות לרופא
ולהעריך, ניתן רופא משפחה, חשוב לברר מצב גופני, תזונה, בדיקות דם וכו..
רק לאחר מכן ניתן לשקול לפנות לאיש מקצוע, פסיכיאטר או פסיכולוג קליני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)