מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קלונקסגימל28/03/2014
היי
סובלת כבר 14 שנה מחרדות שהחמירו בשנים האחרונות
כל השנים אני מטופלת בכדורים אבל לצערי שומדבר לא ממש עוזר
בחודשים האחרונים אני לוקחת קלונקס כמעט כל יום - חצי כדור של 0.5 = 0.25 מ"ג ביום
לצערי חייבת את זה
האם זה בסדר לקחת כל יום?
בנוסף מתכננת להכנס להריון והבנתי שלא מומלץ לקחת קלונקס בהריון,
מה האופציות האחרות? אני לא מרגישה טוב בלי זה...
אנא עזרתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלונקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור30/03/2014לא מומלץ לקחת כל יום, סכנה להתמכרות ותופעות לוואי
אסור ליטול בהריון.
ניתן לשקול פרוטיאזין בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלונקס
גימל30/03/2014אני מבינה שפרוטיאזין הוא כמו כל כדור אחר לחרדה
הבעיה שכדורים אלה לא עוזרים לי ורק הקלונקס באמת מרגיע
השאלה אם יש משהו מקביל לקלונקס שאותו כן ניתן לקחת בהריון
ואם לא, אז מהעושים בהתקפי חרדות בהריון? האם ההתקף לא יכול גם הוא להשפיע על העובר?
ובכלל,אני מבינה שהקלונקס ממכר,אבל אם שום כדור אחר לא עוזר לי אז איך אפשר לחיות ככה??
עזרתכם!!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול ריגשי
שמוליק30/03/2014שלום לך.
הדרך העיקרית לטפל בבעיות נפשיות היא ע"י טיפול ריגשי. גם כאשר צריך תרופות, מומלץ שלא להזניח את הטיפול במרכיב הריגשי.
מטרת הטיפול התרופתי היא ליצור איזון כימי במוח, אך זהו רק אחד מהגורמים לבעייה. לדעתי האישית, חוסר האיזון הכימי הוא תוצר של שאר הגורמים, וע"י שמטפלים בשאר הגורמים - ממילא מקבלים איזון כימי.
על כל פנים, גם לדעה הרווחות שלפיה חוסר האיזון הכימי היא בעייה כרונית שעומדת בפני עצמה, טיפול מספיק טוב במרכיב הריגשי יכול לבטל את הצורך בתרופות.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)