מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפות חרדה קשותיעל31/03/2014
שלום רב, תקופות פסיכיאטריות אינן זרות לי אני לוקחת מידי יום מינון 200 של לוסטרל וגם כדורים מייצבים כמו למודקס. עדיין, בחודשים האחרונים אני חווה התקפי חרדה קשים, משהו שלא הכרתי עד כה, עם קוצר נשימה ודפיקות לב מטורפות. השאלה שלי, איזה כדור כדאי לקחת ממש עם התחלת מתקפת החרדה? האם קלונקס למשל ובאיזה מינון? אני רוצה לציין שבזמן החרדה אני מרגישה שאני עומדת למות מהתקפת לב. בברכה על כל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה שצריך לפנות לרופא המטפל
שמוליק31/03/2014שלום יעל.
קודם כל, זה טוב מאוד שאת לוקחת את עצמך בידיים ומטפלת בעצמך.
טיפול המבוסס רק על תרופות אינו מספיק יעיל, ולכן כדאי לשלב טיפול במרכיב הריגשי.
לדעתי, קשה מאוד לענות על שאלתך דרך האינטרנט. צריך להכיר אותך טוב יותר כדי לדעת מה נכון לעשות במקרים של התקפי חרדה קשים. יכול להיות שהטיפול הנכון בהתקפים כאלו צריך להיות ריגשי ולא תרופתי. דרוש שיקול דעת של הרופא שלך שמכיר אותך טוב יותר, וגם צריך כנראה לעשות בדיקות מקיפות יותר כדי להבין מהם בדיוק הגורמים לכך.
בכל מקרה, גם אם הפתרון הוא קלונקס - זו תרופה שדורשת מרשם, וממילא אין מנוס מלפנות לרופא המטפל. אם כבר פונים אליו - אז למה לא לקבל את הפתרון שהוא יציע?
הרופאים של הפורום ישמחו לתת תשובה מדויייקת יותר אם על פי נסיונם ניתן לתת תשובה מדוייקת יותר.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)