מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויאפקס ואלטרולרונן01/04/2014
האם הכדור ויפאקס xr פוגע בחשק המיני ? האם זה יחלוף במידה וכן? כמה זמן יחלוף עד להרגשה של שיפור בתסמינים של דיכאון מנדודי שינה? כמה זמן יחלפו תופעות הלוואי של הכדור עד שהגוף מסתגל אני מרגיש חולשה וסחרחורות לפמים? האם הכדור קשה לגמילה יותר מכדורים אחרים נגד דיכאון? אני יודע ששאלתי הרבה שאלות אבל כל אחד שלוקח את הכדור הזה ירצה לדעת את התשובות לשאלות ששאלתי אש בבקשה לא לכעוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף אחד אינו כועס
שמוליק01/04/2014שלום רונן.
אף אחד לא יכעס עליך. הרופאים של הפורום הם אנשים טובים וסבלניים והם ישמחו לעזור ולענות על השאלות שלך :-).
זה טוב מאוד שאתה לוקח את עצמך בידיים ומטפל בעצמך, ושואל שאלות.
אני רק רוצה להעיר שטיפול המבוסס רק על תרופות אינו מספיק יעיל, ומומלץ לטפל גם במרכיב הריגשי. טיפול ריגשי מספיק טוב יכול לבטל את הצורך בטיפול התרופתי על כל תופעות הלוואי שלו.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמוליק
רונן03/04/2014שמוליק אפשר לדבר איתך בדרכים אחרות פייסבוק אולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בבקשה
רונן06/04/2014למה לא עונים לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה
רונן06/04/2014אני שואל שאלות ולא מגיבים מדוע? אחרים שאלו אחרי זכו לתשובה בבקשה תענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויפאקס 75 xr ואלטרול
רונן06/04/2014האם שילוב של שני הכדורים ויפאקס 75 xr ואלטרול הוא שילוב נכון ולא מסוכן ?
אני צורך 3 כדורים של ויפאקס שני כדורים של אלטרול האם המינון בסדר זה מה שהפסיכיאטר שלי נתן לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויאפקס ואלטרול - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/04/2014יש סיכוי לתופעות לוואי מיניות
לעתים זה חולף לעתים לא..
בדר'כ ניתן להפסקה הדרגתית ללא בעיה מיוחדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)