מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופה נגד פחדברוך03/04/2014
שלום אני הייתי משתמש בקוקאין הרבה שנים ורוצה לציין שאני מכיר קבוצות תמיכה וכאלה דברים.
השאלה שלי אלייך האם יש תרופה נגד פחד לא חרדה כי נשארתי עם הרבה פחדים ?
תודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש טיפול לא בטוח שהוא תרופה
שמוליק03/04/2014שלום נאור.
עצם פנייתך לפורום מעידה על כך שאתה לוקח את עצמך בידיים, וזה טוב וחשוב מאוד.
יש דרכי טיפול בפחדים. לא בטוח שטיפול תרופתי הוא הטוב והנכון, יכול להיות שצריך טיפול ריגשי בלבד, ובכלל, גישתם של רופאי הפורום ידועה, והם אינם ממליצים על טיפול המבוסס רק על תרופות.
על פי גישתם הידועה של רופאי הפורום - צריך לעשות בדיקה מקיפה יותר על מנת להציע את דרך הטיפול הטובה ביותר לפחדים שתכלול מן הסתם גם טיפול ריגשי.
בהצלחה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגיד שמוליקמשעמם לך שתהיה רופא תענה
ברוך03/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה
שמוליק04/04/2014שלום נאור.
מצטער, לא שמתי לב שכבר כתבת לי בעבר שאתה מעדיף ש/לא אתערב, ואילו הייתי שם לב לכך, הייתי מכבד את רצונך ולא מגיב.
על כל פנים, מדובר בפורום פתוח, וכל אחד רשאי לכתוב תגובה - גם אם הוא אינו רופא.
אם אתה מעוניין לקבל תגובות רק מרופאים - ישנם פורמים סגורים, שבהם ניתן רק לשאול שאלות, והאפשרות לענות תשובה שמורה אך ורק בידי מנהלי הפורום.
לשיקולך.
קבל נא את התנצלותי.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)