תרופה נגד פחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה נגד פחד
    ברוך
    03/04/2014

שלום אני הייתי משתמש בקוקאין הרבה שנים ורוצה לציין שאני מכיר קבוצות תמיכה וכאלה דברים.
    השאלה שלי אלייך האם יש תרופה נגד פחד לא חרדה כי נשארתי עם הרבה פחדים ?
    תודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופה נגד פחד

הוספת תגובה

• יש טיפול לא בטוח שהוא תרופה

שמוליק
    03/04/2014

שלום נאור.

עצם פנייתך לפורום מעידה על כך שאתה לוקח את עצמך בידיים, וזה טוב וחשוב מאוד.

יש דרכי טיפול בפחדים. לא בטוח שטיפול תרופתי הוא הטוב והנכון, יכול להיות שצריך טיפול ריגשי בלבד, ובכלל, גישתם של רופאי הפורום ידועה, והם אינם ממליצים על טיפול המבוסס רק על תרופות.

על פי גישתם הידועה של רופאי הפורום - צריך לעשות בדיקה מקיפה יותר על מנת להציע את דרך הטיפול הטובה ביותר לפחדים שתכלול מן הסתם גם טיפול ריגשי.

בהצלחה.

שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגיד שמוליקמשעמם לך שתהיה רופא תענה

ברוך
    03/04/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה

שמוליק
    04/04/2014

שלום נאור.

מצטער, לא שמתי לב שכבר כתבת לי בעבר שאתה מעדיף ש/לא אתערב, ואילו הייתי שם לב לכך, הייתי מכבד את רצונך ולא מגיב.

על כל פנים, מדובר בפורום פתוח, וכל אחד רשאי לכתוב תגובה - גם אם הוא אינו רופא.

אם אתה מעוניין לקבל תגובות רק מרופאים - ישנם פורמים סגורים, שבהם ניתן רק לשאול שאלות, והאפשרות לענות תשובה שמורה אך ורק בידי מנהלי הפורום.

לשיקולך.

קבל נא את התנצלותי.

שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו