מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איכות חיים ירודה חייבת עצה דחוףברכה09/04/2014
שלום וברכה
לא מיזמן שאלתי אתכם לגבי היתמודדות עם לחצים ועייפות. ההצעה שנתתם לי היא טיפול קוגנטיבי שלא ניראה שאעשה (עקב בעיות פיננסיות) .
הבעיה שלי היא שאני יש לציין בת 37 נשואה + 3 ברוך השם הקטן עוד מעט צריך להיכנס לגן ואני אצטרך לעבוד מה שמטריד אותי שכבר אין לי כח עד ליפני 4 שנים עבדתי תמיד שאני הייתי עובדת היה לי סימפטומים של לחץ שזה היתבטא בקוצר נשימה אלרגיה רעד ברגליים והרגשת חנק מ שאני אין לי מיקצו והעבודות הן פיזיות והיו גם במיפעל אך המון שעות עד הערב זה שהייתי צעירה יותר. מאז שאני בבית 80% מסיפטומים אלו אינם קיימים פרט קושי רב לעמוד בלחץ ותחושת עייפות כבדות רק רוצה לנוח קש לתפקד פיזי חייבת עזרה מבעלי הוא עוזר ככל שאפשר רק מהמחשבה שאצטרך לעבוד יש לי לחץ יש לי חברה שסובלת מocd וחרדות מטופלת אצל פסיכיאטר היא גם נשואה עם ילדים ומאוד ממליצה לי ללכת גם ולטפל ואומרת לי שזה פוגע לי באיכות חיים ולא להזניח אך יש לי חששות כי אם ארצה להביא עוד ילד זה יהיה בעיה כי תרופות אסור. ומיצד שני אני אצטרך לעבוד וקשה לי אין לי כוחות אני מרגישה חלשה מאוד חוסר מרץ כל פעולה שאני עושה בבית חייבת לנוח בין לבין שאני עושה עבודות פיזיות בבית יש לי רעידות ברגליים שעבדתי הייתי מרגישה שאני כולי רועדת והתיישבתי לכמה דקות. מה אני אמורה לעשות במצבי? חייבת לעבוד כי המצב לא מאשר לי להיות בבית ואם אצא לעבוד כל הסימפטומים יחזרו גם אם אעבוד שעתיים שלוש וגם בעבודה לא פיזית אני קשה לי להיות תחת שליטה של בוס ולא חופשיה. אני כבר רוצה להיות חופשיה ולא להיות בלחץ. עכשיו שאני לא עובדת יש לי יותר את עיניין העייפות וקושי לעמוד בלחץ יש טיפול לבעיית העייפות וחוסר מרץ? יש לציין שכל הבדיקות טובות ברוך השם . מה אני אמורה לעשות במצב כזה?
סליחה על אורך המיכתב אך חשוב לי אשמח לקבל תשובה .תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שאני גדלתי בחינוך מיוחד
ברכה09/04/2014עקב ליקוי למידה ובמישפחה יש לי אח שסובל מסכיזופרניה פרנואידית ואמא שסובלת מהיתמוטטות עצבים ולה יש שתי אחיות ואחיין שהם בבעיות דומות ( דיכאון) אולי תורשתי.....?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה
שמוליק09/04/2014שלום ברכה.
לדעתי, ישנו כיוון נוסף שיכול להיות אפשרי.
אם את סובלת מ O.C.D. ובגלל זה אינך יכולה לעבוד, אז זה אומר שמגיעה לך קיצבת נכות. אני מציע לך לבדוק מהן זכויותייך בנידון מול הביטוח הלאומי.
בהצלחה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט שיש זכויות.
ספיר10/04/2014ביררתי את העניין (חשבתי שידעתי את התשובה אבל רציתי להיות בטוחה) עם חברה למימוש זכויות שעזרה לי בזמנו (החברה המרכזית למימוש זכויות) וממה שהבנתי חרדות לבד, ואפילו חרדות בצורה קשה, לא מזכות בקיצבת נכות. אבל הודגש לח שיש מושג שהחרדות גובלות בocd או שבלי קשר יש גם OCD אם העניין הכלכלי הוא זה שיכריע אם תלכי לעבוד או לא, אז בהחלט כדאי לבדוק לגבי קיצבת נכות.
בדיוק לזאת נועדה הקיצבה, למי שאינו מסוגל לעבוד בגלל מצבו הרפואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לי יש OCD אלא לחברה שלי
ברכה10/04/2014לי יש את מה שכתבתי החולשה עייפות ותופעות בגוף שאני הייתי עובדת ובעבודות מאמץ.....
תודה בכל זאת על העצות לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובת הרופאים
ברכה11/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה תשובת הרופאים? ????????
ברכה17/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות חיים ירודה חייבת עצה דחוף - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור22/04/2014בהחלט יש מקום לשקול טיפול SSRI , אשר יכול לשפר ללא ספק את איכות החיים.
לוסטראל ( סרנדה) מומלץ
פחות משמין ומעייף והכי בטוח במהלך ההריון.
מומלץ יעוץ רפואי מסודר, שלילת בעיות גופניות, בירור נושא תזונה ועוד..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה אני שייכת
ברכה08/05/2014לקופת חולים כללית האם יש פסיכיאטרים דרך כללית? ( אני מבת ים) אשמח לתשובה תודה רבה ערב טוב ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין לי תשובה מהרופאים??
ברכה05/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)