עייפות מלפונקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות מלפונקס
    רונן
    21/04/2014

אני נמצא בחופש אצל הורי לקראת סיום אשפוז של כ-4 חודשים. ניסו לתת לי כמה סוגי שונים של תרופות ולבסוף החליטו לתת לי לפונקס.
    שכחתי לציין דבר חשוב-הייתי סובל מאוד! מעייפות לפני האשפוז וניסו לתת לי כדורים לא מעייפים ברובו.
    אמרתי ברובו כיוון, שכעת נותנים לי לפוקנס והוא מעייף אותי מאוד, נמאס לי מעייפות!
    אמרתי לפסיכיאטר שלי על זה והוא הציע לקחת את הלפונקס לפני השינה.השאלה שלי - עד כמה זה יעזור? אתמול ישנתי 10 שעות כאשר הלפונקס עדיין היה מחולק לערב ולבוקר(ולא הכל בערב).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות מלפונקס

הוספת תגובה

• עייפות מלפונקס - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    22/04/2014

יש לנסות ליטול לפני השינה..
    אכן לפונקס מהווה את אחד התרופות הכי מעייפות והכי משמינות
    אך מנגד תרופה מאוד יעילה במצבים עמידים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה יכול להימשך עוד הרבה זמן

שמוליק
    22/04/2014

שלום רונן.

זה טוב מאוד שאתה מודע לכך שהלפונקס מעייף אותך, ולא קנית את ההסבר שבוודאי ניסו לומר לך שמדובר בסימפטומים שליליים של המחלה. אמנם, יכול להיות שהעייפות היא אכן סימפטום שלילי של המחלה, אך יכול להיות שמדובר בתופעות לוואי של התרופה. אם אתה מרגיש שהעייפות היא בגלל הלפונקס - אז כנראה שאתה צודק.

אני יכול לומר מנסיון אישי של שנים שכל התרופות האנטי-פסיכוטיות שניסו לתת לי הרדימו אותי, ועשו לי הרבה מאוד החלפות תרופתיות.

אני מציע לבנות על שיפור המצב ע"י טיפול ריגשי. טיפול ריגשי מספיק טוב יכול להביא אותך למצב שלא תצטרך את הטיפול התרופתי.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו