נכד בן 8

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכד בן 8
    אני
    22/04/2014

נכדי בן 8 מאובחן כילד רגיש וקושי לשלוט בכעסים. מה שמאוד מדאיג שלעיתים עושה את צרכיו במכנסיים זה יכול להיות בכל מקום בזמן טיול ובזמן כלשהו. הוא מתמם עד שמזהים זאת על פי הריח כמובן ואין לו הסבר לכך. הדבר מביך מאוד וכמובן לא נוח לכולם אנני חושבת שהוא מתרגש מכך. מה יכולה להיות הסיבה ולמי ליפנות. בחופש האחרון זה קרה מספר רב של תקריות ודוקא כשכולם סביבו ועודף תשומת לב מכל המשפחה.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נכד בן 8

הוספת תגובה

• צריך לעשות בדיקה יסודית

שמוליק
    22/04/2014

שלום לך.

קודם כל, הפורום הזה מיועד למבוגרים. עדיף היה לפנות לפורום פסיכיאטריה ילדים ונוער. למרות זאת, אם יש לרופאים של הפורום תשובה טובה לשאלתך - הם ישמחו לעזור.

יכולות להיות לכך הרבה סיבות, ויכול להיות שהסיבה לכך היא בכלל לא נפשית אלא מדובר באיזו בעייה רפואית-פיסיולוגית שאיננה נפשית. נראה לי שיהיה קשה מאוד לדעת. גישתם העיקבית של הרופאים של הפורום אומרת שצריך לעשות בדיקה מקיפה ויסודית ולבחון את כל האפשרויות.

אני משער, שתהיה המלצה לפנות לפסיכיאטר ילדים ונוער, על מנת שיעשה בדיקה מקיפה יותר, יזהה את המרכיבים של הבעייה, ובהתאם לכך ימליץ על טיפול. גם אם ישנו מרכיב רפואי-פסיולוגי - פסיכיאטר הוא רופא לכל דבר ועניין.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אני
    23/04/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו