הורדת מינון איקסל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת מינון איקסל
    אושרת
    26/04/2014

אני מטופלת כשמונה חודשים באיקסל , כאשר הפסיכיאטר העלה לאט את המינון עד ל200 מג ליום(100לבוקר ו100 לערב) , לטיפול בדיכאון וחרדות. הטיפול מתאים לי מאוד אני מרגישה מצוין וכמעט ולא סובלת מתופעות לוואי. שאלתי: האם כדאי להפחית במינון מאחר שאני כבר מרגישה די טוב ? לפי מה שקראתי תרופה זו מכילה נוראדנלין ולפי ידיעתי לא מומלץ לצרוך מינון גבוה בגלל השלכות על מערכת הלב וכו. ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת מינון איקסל

הוספת תגובה

• הורדת מינון איקסל - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    27/04/2014

ראשית יש לעקוב אחר לחץ דם דופק + אקג
    כדאי להפחית קפה וממריצים.
    מינון יעיל, מומלץ להמשיך לפחות חצי שנה, לאחר מכו ניתן לשקול להוריד מעט..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך דר דוידאור

אושרת
    27/04/2014

חבל שלא ידעתי שלא מומלץ לצרוך הרבה קפה אני חיה בערך רק מאספרסו . מדי פעם מודדת לחץ דם סיסטולי 130 ודיאסטולי 90 , הדופק שלי באופן כללי ללא תרופה נמוך ועם התרופה בסביבות 70. אני עושה המון ספורט האם זה מסוכן? חייבת לציין שלא סובלת משרירים תפוסים כנראה בגלל שזה גם מרגיע כאבים האם עליי להיזהר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו