מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת מינון איקסלאושרת26/04/2014
אני מטופלת כשמונה חודשים באיקסל , כאשר הפסיכיאטר העלה לאט את המינון עד ל200 מג ליום(100לבוקר ו100 לערב) , לטיפול בדיכאון וחרדות. הטיפול מתאים לי מאוד אני מרגישה מצוין וכמעט ולא סובלת מתופעות לוואי. שאלתי: האם כדאי להפחית במינון מאחר שאני כבר מרגישה די טוב ? לפי מה שקראתי תרופה זו מכילה נוראדנלין ולפי ידיעתי לא מומלץ לצרוך מינון גבוה בגלל השלכות על מערכת הלב וכו. ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת מינון איקסל - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/04/2014ראשית יש לעקוב אחר לחץ דם דופק + אקג
כדאי להפחית קפה וממריצים.
מינון יעיל, מומלץ להמשיך לפחות חצי שנה, לאחר מכו ניתן לשקול להוריד מעט..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך דר דוידאור
אושרת27/04/2014חבל שלא ידעתי שלא מומלץ לצרוך הרבה קפה אני חיה בערך רק מאספרסו . מדי פעם מודדת לחץ דם סיסטולי 130 ודיאסטולי 90 , הדופק שלי באופן כללי ללא תרופה נמוך ועם התרופה בסביבות 70. אני עושה המון ספורט האם זה מסוכן? חייבת לציין שלא סובלת משרירים תפוסים כנראה בגלל שזה גם מרגיע כאבים האם עליי להיזהר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)