מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר יונתן דוידאורברוך27/04/2014
שלום לך אני מבקש את יעוצך בעניין מפני שהייתי אצל פסכיאטרית והיא גרה מרחק גדול מאוד מהבית שלי ורופא המשפחה נמצא ממש קרוב! רק התחלתי אצלה טיפול ועוד לא היה ברור אם ואיך האדרונקס יעזור ואיך אני יגיב אליו!
הרקע שלי בן אדם 82 קילו שמאובחן כסכיזופרן מטופל בריספונד 3 מ"ג סובל גם קצת מבעיות קשב וריכוז הפסכיאטרית הביאה לי אדרונקס 4 מ"ג ואני שותה אותו במקביל לריספונד כול יום במשך חודש ושבוע!
קראתי באינטרנט מאמרים שלך לגבי כמות האדרונקס שמתאימה לאדם ורציתי לדעת ולשאול אותך אולי יש צורך להעלות כמות באדרונקס ואולי ה4 מ"ג זאת כמות קטנה מידי בהתאם לנתונים שהעלתי בפנייך!
את כמות כדורי האדרונקס שתגיד לי שאני צריך לקחת אני כבר יקח מרופא המשפחה!
תודה לך ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר יונתן דוידאור - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור04/05/2014בהחלט ניתן לעלות עד 8 מ''ג, (ראשית 6 .. לחודש)
נוטלים בבוקר 4 , אחר הצהרים עד 2 - 4 מ''ג נוספים
או חלוקה אחרת , 6 בבוקר, 2 אחר הצהרים.
חובה לשלול:
בעיות במתן שתן..
לחץ דם ודופק
אקג
חובה להיות במעקב מסודר ולשלול החמרה בסימפטומים נפשיים.
יכול מאוד לעזור, במוטבציה, ריכוז, מצב רוח ועוד..
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)