מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היפומאניהענת29/04/2014
היי,
לאחרונה שמתי לב שבן-זוגי מתחיל להתנהג מוזר, הוא שמח תמיד, הוא מעמיס על עצמו המון פעילויות במהלך היום, ישן ממש מעט, יש לו התקפי זעם מוגזמים ולאחר קריאה באינטרנט קישרתי את התסמינים להיפומאניה.
הערתי לבן-זוגי בנושא וניסיתי לגרום להבין שהוא מעמיס על עצמו יותר מידי ומשהו לא בסדר אך הוא מציין שהוא שמח וטוב לו.
איך גורמים ללוקה בהיפומאניה להבין שיש בעיה?
הרי שמח וטוב לו תמיד, הוא לא חווה עצב. איך אני מצליחה לדבר מבלי שאני "אפריע"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפומאניה - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק29/04/2014במיקרה הזה כדאי לשוחח איתו ולהסביר לו שאת מודאגת ממצבו ומהשינוי שחל בו- בד''כ המטופל עצמו הוא האחרון ששם לב שמשהו לא בסדר אצלו-
רצוי היה להגיד לו שאת מבקשת ממנו להתלוות אליך לבדיקת רופא על מנת שמישהו מקצועי יעריך מצבו-
מקווה שזה יעזור.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה
שמוליק01/05/2014שלום ענת.
כמי שעבר את החוויה הזו, התאשפז, והשתקם, אני יכול להגיד שלפעמים כל מה שמנסים - זה לא עוזר. אינני חושב שהייתה איזו דרך שמתנע את האישפוז שלי.
לדעתי, צריך לזהות את הגורמים הריגשיים והסביבתיים שגרמו לו להגיע למצב הזה, ואני בטוח שאת יכולה לדעת יותר טוב מכולם מהם הגורמים האלה אם תנסי לנתח את הגורמים האלה עם איש מקצוע - אולי תוכלי לקבל עצה ממוקדת יותר.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ענת02/05/2014קודם כל תודה רבה שמוליק על התשובה.
אני אשמח מאוד לדבר איתך ולשמוע עוד מידע כאחד שחווה, כמובן אם תסכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)