סוליאן ועייפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוליאן ועייפות
    אבג
    09/04/2008

שלום רציתי לשאול, אני מקבלת 3 פרוזאק ביום בתוספת של חצי כדור סוליאן בגלל OCD אבל שמתי לב שבזמן האחרון אני פשוט עייפה ולא מסוגלת כמעט לתפקד מרוב העייפות, בבדיקות דם מקיפות לא נמצא הסבר לבעייה אז חשבתי שאולי הסוליאן גורם לכך.
    האם ייתכן שיש קשר? הרופאה אמרה לי לקחת חצי כדור ואבן במקום אבל אני מפחדת שגם הוא ירדים אותי.
    מה עושים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוליאן ועייפות

הוספת תגובה

• אני רוצה להוסיף

אבג
    09/04/2008

משום מה יש את ההרגשה שהרופאה ממלאת אותי בכדורים שלא לצורך, אני חושבת שיתכן שיש תחליף ל3 פרוזאק ביום + חצי סוליאן שגם ככה אני לא במיטבי איתם.
    לפי דעתכם המקצועית, האם יש פתרון אחר?
    נסיתי סרוקסט וזה לא היה לי טוב.
    האם להחיף רופאה או שאתם יכולים להציע לי משהו אחר?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה להוסיף

12/04/2008

כאשר מטפלים תרופתית צריך לקבוע מה היעדים. הבראה מלאה? הקטנה משמעותית של הסימפטומים? שיפור תפקודי? ולקחת בחשבון את תופעות הלווי של הטיפול. ל ocd 60 מג' של פרוזק הינו טיפול די אופייני. התוספת של סוליאן ניתנת במצבים שהשיפור הינו חלקי וכדי להסיג יעילות נוספת. סוליאן, ובמצבים פחות שכיחים גם פרוזק, יכול לגרום לעייפות. אינני יכול לענות לך על שינוי במטפל. את צריכה לקבוע לעצתך עד כמה היא עוזרת לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו