בעיה בקשר עם המציאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בקשר עם המציאות
    חרדה
    01/05/2014

אז ככה, אני בת 18 ויש לי בעיה, גיליתי שאני לא לגמרי מחוברת למציאות.
    לעיתים קרובות אני מגלה שחשבתי שעשיתי מה שהוא אבל לא עשיתי אותו. לדוגמא לא ממזמן אמרתי לאחותי שהתקשרתי לסבתא שלי וסיפרתי לה על העבודה החדשה. מבירור התגלה שסבתא שלי ממש לא יודעת על העבודה, השיחה לא מופיעה לא בטלפון שלי ולא שלה. זה מגיע למצבים שאני לא בטוחה אם באמת עשיתי משהו או רק חשבתי עליו.
    בנוסף, לפעמים אומרים לי שעשיתי דברים למרות שאני ממש לא זוכרת שעשיתי אותם. למשל דודה שלי ראתה אותי שוברת בקבוק בושם ביום רביעי שעבר, למרות שאלא ידעתי שהייתי אצלה בכלל ברביעי ולא ידעתי שהיה לה בושם כזה!
    קורה לי לא מעט שאני בוהה באוויר ולא חושבת על כלום, לא מרגישה כלום. יכולות לעבור שעות ככה ואני לא אשתחרר. לא יעזור גם אם אנשים ינסו לנער אותי או לדבר אליי, אני כאילו לא נמצאת.
    מה זה יכול להיות?
    אני מציינת שבעבר פסיכיאטר איבחן אותי בתסמונת טורט, ADHD, הפרעת חרדה מסוג פוביה ודיסריאליזציה.
    עבר זמן מאז ואני מטופלת בכדורים. השאלה היא, האם יכול להיות שהתופעות האלה הן חלק מההפרעות הקיימות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בקשר עם המציאות

הוספת תגובה

• דעה אישית

שמוליק
    01/05/2014

שלום לך.

לדעתי, צריך בדיקה מסודרת יותר כדי לקבוע בוודאות. לתופעות שאת מציינת יכולים להיות הרבה הסברים שאינם בהכרח מעידים על בעיות נפשיות. אני מניח שזו תהיה התשובה של הרופאים בפורום.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו