מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה ממירוירידה ממירו02/05/2014
שלום רב,
לקחתי מירו 15 מ"ג בחצי שנה האחרונה, ולפני כן 30 מ"ג בשמונה החודשים שלפני כן בעקבות חרדה קשה והתקפי פאניקה.
בעצת פסיכיאטר אני מנסה לרדת מהתרופה. לצערי מסתבר שאני סופר-רגיש, וכשניסיתי לרדת מ15 מ"ג לבערך 10 מ"ג, התחילו כאבי בטן חזקים (אחרי 4 ימים בערך מהורדת המינון).
כעבור יום-יומיים כאבי הבטן פחתו מעט, אבל בפירוש התחושה היא לא טובה.
היות שאני כרגע בחו"ל, רציתי לשאול
1. כמה זמן יימשכו התסמינים ומתי יתחילו לעבור?
2. האם כאבי הבטן האלה (מרגיש כאילו מישהו מכווץ לי את הבטן בכוח) הם סימפטום רגיל?
3. בהתחשב בעובדה שיש אנשים שפשוט מורידים את המינון ל15 מ"ג ואז מפסיקים לקחת את התרופה לגמרי - האם זה עדיף על הייסורים האיטיים האלה?
4.כמה זמן בערך רצוי לחכות במינון החדש לפני שממשיכים בירידה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה ממירו - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור04/05/2014יש קושי לתת תשובה מדויקת ומקצועית, הנושא מאוד אינדבידואלי, באם יש החמרה במצב חרדה, יש ליטול זמני טיפול הרגעתי במהלך ההפסקה.
יש צורך להתיעץ עם רופא מטפל אשר מכיר אותך ויכול לעשות הערכה מסודרת על פי העבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)