עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    חסרשקט
    09/04/2008

יש לי כמה שאלות,

אני אתאר בפניכם מספר מצבים שונים ואני מקווה שלא תכשלו בלהסביר או לענות אפילו בקצרה על כל אחד מהם כתוצאה ממה זה יכול לנבוע ..

בסוף אחרי שעשית זאת. אתה מוזמנים לעשות את ההכללה..

מצב שבו קשה לך מאוד לישון, קשה לך להירדם לזמן ממושך ובבפרק זמן של כ 12 שנות נניח שבחרת להשקיע בלנסות לישון, אתה מתעורר לפחות 4 עד 6 פעמים.

מעבר לזה, בחלומות אתה חווה מה שאתה חווה בחלומות, ובמידה ולא קורה שום דבר שהוא אינו ריאליסטי, וקורים רק הדברים הרגשים, אתה מוצא את עצמך מתעורר מהחלום ולכמה רגעים זה מתערבב לך עם המציאות,- דוגמא, היתה לי בת זוג מאוד זדונית שעשתה לי הרבה מאוד נזק בחיים,

אני משום מה חולם עליה הרבה מאוד, ובימים האחרונים זה הגיע למצב שחלמתי עליה חלומות רגשים וכאשר התעוררתי לרגע היה נראה כאילו זה באמת קרה, כאילו באמת דיברנו וכל זה,

כאשר אני ער יש לי כמעט רק רגשות שנאה וטינה כלפיה, אבל כשאני חולם עליה יש לי רגשות כלפיה בתוך החלום ואני אוהב ורוצה בקירבתה..

אני מדבר יותר עם אנשים בחלומות שלי מאשר עם אנשים כאשר אני ער.
    ובחלומות שלי אני יוצא לבלות, אך אני לא יוצא לבלות כאשר אני בהכרה..
    יש לי כל הזמן צליל של טלויזיה דלוקה ללא תמונה בתוך הראש והאוזניים, אחרים מגדירים זאת כצלצולים אך אני מגדיר זאת כצליל חשמלי בלתי נסבל שכל היום כל רגע ורגע שם ואינו מרפה.

הרבה פעמים כאשר אני מנסה במהלך היום לצרוך עוד שינה, וזה קורה רק כאשר אני מנסה לצרוך עוד שינה, זה לא קורה אחרי 12 שעות שאני ער, אבל רק אם נניח ישנתי כמה שעות, ואז הייתי ער לכמה שעות נניח 3 שעות, ואז מנסה לחזור לישון, פתאום רעד בתוך הגוף, ממש בתוכו, לא מבחוץ, בתוכו! פסיכיאטרים אומרים שלא שמעו על זה, ובכן, כדורי הזיפרקסה זה מה שהתחיל לי את זה, וזה עדיין נמצא כיום גם כאשר אני לא על תרופות כלל וכלל ועברו הרבה מאוד חודשים מאד, אז אני רוצה להבין מה זה הרעד הפנימי הזה שאינכום מודעים אליו, ולמה אתם לא מודעים אליו. זה מאוד מציק.

ומחשבות טורדניות כיצד הן מתבטאות??
    יש מחשבות שמציקות לי , או שזה זכרונות, או שניהם אפילו יחד..
    כתוצאה של מה זה?

ומה עושים כאשר אדם מבחין בכך שהמוח שלו לא מתפקד כראוי,
    זאת אומרת הוא אינו אלים, ואינו עושה שום דבר יוצא דופן, אך נמצא במצב שהמוח שלו
    והעברת הנתונים בתוך מוחו ואיך שהכל פועל פשוט לא פועל כהלכה, איך אפשר לסדר את זה?

ומעבר לזה, המוח גם גורם לכל מיני תגובות בגוף. וחוסר פעולה נכונה של הגוף.. החלמה איטית יותר,
    פחות קואורדינציה.. פצעים אנונימיים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה

12/04/2008

למאבק שלום
    כתבת על הרבה דברים שמטרידים אותך. לא אוכל לענות אחת אתת כפי שבקשת.
    באופן כללי אתה נשמע מאוד מוטרד מהתפקוד של המוח שלך. חלומות, תחושות, צפצופים ועוד. במצבך לא נראה לי שטוב כ"כ שתעסוק יותר מדי עם התחושות. נראה שעדיף שתתרכז בלהכיר אנשים, בעבודה, בבילוים ועוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו