מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבבקשהיוצאת מדעתי .02/05/2014
אני בת 33 , מזה כחודש חווה עייפות קיצונית ולא אופיינית לי
מספר חודשים שאין לי כח/ חשק לצאת מהבית אם לא חייב ..( הולכת לעבודה ומייחלת כל יום לסיום היום ) , מזיעה בלילה , קמה בבוקר עיפה נורא , קשה לי להרים את עצמי מהמיטה , מרגישה חולה כל הזמן בלי יכולת להגיד מה לא תקין
כמעט ולא אוכלת וירדתי במשקל , סובלת מבחילות
יש לי כאב קבוע בצוואר רק בצד אחד .
יש לי מחשבות במשך כל היום על מחלת הסרטן ( אני בטוחה שאני חולה ..)
במספר ביקורים אצל הרופא ציינתי את ההרגשה הגופנית , עשו לי ספירת דם כללית - תקין , בנוסף בדקו לי את תפקודי בלוטת התריס - גם תקין
אין רקע או הסטוריה של דיכאון או הפרעות נפשיות
יש לי 2 שאלות :
1. האם כל זה יכול לנבוע מבעיה נפשית , או דיכאון ??
2. האם עליי להתעקש עם רופא המשפחה לבירור נוסף ( אני יודעת שבדיקות דם שיגרתיות לא מזהות בהכרח סרטן )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבבקשה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור04/05/20141. כן, בהחלט יכול להיות על רקע נפשי.
2. בירור עמילז, פרופיל הורמנלי ( מעבר לבלוטת התריס) , סרולוגיה EBV CMV וכו.., שלילת בעיות גופניות ( נשימה, לב אקג , למרות שאת צעירה ולא שכיח בגיל זה, אך יש לשלול בעיות גופניות ורק לאחר מכן לפנות לכיוון נפשי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)