מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גורם למוותלין02/05/2014
אני צריכה לדעת. האם בליעת כדורים , בערך כ-50-100 כדורים ,אקמול בעיקר טופטרים ,ואמביאן,הם ייגרמו למוות .
כאילו זה ממש דפוק .
ניסיתי שש פעמים ועם 150 כדורים ולא מתתי . אז מה הטעם ? ולמה ככ מפחידים אנשים שהתאבדות עי בליעת כדורים גורמת למוות. אני עוד לא שמעתי אפילו מקרה אחד של מוות מהתאבדות עי בליעת כדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חושבת שאחרי המוות יהיה לך יותר טוב?
מיה03/05/2014רחמים על מי שהתאבד.
הנשמה שלך תסבול ואל תקשיבי לחילונים הם לא מבינים!
אסור כלל להתאבד! עדיף להתאשפז לכל החיים לחיות על נוגדי דיכאון ולא לעשות כזה מעשה חמור!
מישהוא מבטיח לך שיגמר לך הסבל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדתייה
לין03/05/2014אני מקשיבה לעצמי ולמה שאני הפנימי שלי אומר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיקול דעתך מוטעה ומעוות.
מיה03/05/2014את לא באמת רוצה למות אחרת היית מנסה שיטה אחרת (חס ושלום)
את במצוקה וצריכה תשומת לב ואהבה ואיזה כדור טוב שיוציא לך את הצורך לחיות מתחת לאדמה ושיאכלו אותך תולעים.... חכי יש לך עוד זמן....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לי
לין04/05/2014את אכן צודקת .
אך באמת שחשוב לי להבהיר שאין בכוונתי לנסות בזמן הקרוב (בשנתיים הקרובות לפחות)לנסות להתאבד.
עקב המחשבה שרק אני חושבת על זה זה מטריד זה ברור,וכמובן שאנשים יבהלו אבל אני באמת רק רוצה תשובה לשאלה ,האם באמת זה גורם ממשי למוות . התאבדות עי בליעת כדורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאבדות
אליאנה04/05/2014צריך להמשיך ולטפל גם אני רציתי להתאבד עקב דיכאון עמוק.
עד שמצאתי את התרופה שמתאימה לי ואני חיה חיים מלאי תוכן ואוהבים כבר קרוב לארבע שנים.
אל תאבדי תקווה גם אני הייתי סמוכה למוות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר שנתיים
לין04/05/2014אני כבר שנתיים עם כל זה . הפסיכיאטרית מחליפה לי כל פעם כדורים ושוב כדור לא עוזר . ניסיתי כבר שש פעמים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה7 שנים
אליאנה04/05/20147 שנים לקח לי למצוא תרופה שהשפיעה , תחזיקי מעמד יש רופאים טובים שלא יוותרו תצמדי לרופא כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל התאבדות
שמוליק04/05/2014שלום לין.
לא מזמן היה מישהו שהתאבד בגלל סבל ממחלה, והיה על זה תיעוד בתוכנית עובדה של אילנה דיין. מדובר במתי מילוא.
הוא אמנם התמודד עם מחלה פסיולוגית. היה על כך דיון (ראי קישור לסירטון ב youtube), שבו אמרו שהרבה אנשים שרוצים להתאבד, בעצם רוצים למצוא מזור למחלה, וכשנמצא מזור למחלה - הם רוצים לחיות.
אני יכול להגיד לך שגם אני סבלתי ממחלה נפשית, ורציתי לסיים את החיים (אם כי לא היו לי כוונות אובדניות), אבל הייתי שמח אם מישהו היה דופק לי בטעות כדור בראש וגמרנו.
אל תייאשי. אפשר לנצח מחלות נפש.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)