חרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות
    רויטל
    03/05/2014

שלום ד"ר
    אני בת 44 סובלת מחרדה מהעבר עקב משבר. הרופאה הפסכיארית בזמנו נתנה לי 40 מ"ג אשר יצבו את מצבי וחזרתי לעצמי 8 שנים.
    לפני כשלושה חודשים חליתי בשפעת ומיגרנות קשות וגם קצת שיחקתי עם הרסיטל פה ושם.
    חזרתי לרופאה לאחר תקופה נפלאה שהרגשתי מצויין וזו העלתה לי את המינון ל- 50 מ"ג.
    בשבועיים שלושה הראשונים הרגשתי רע מן נסיגה לאחור והיא נתנה לי חצי קלונקס ביום ושלם בלילה. לאחר מכן כשחזרתי אליה לביקורת היא העלתה לי שוב את המינון ל- 60 מ"ג כמובן שחששתי וידעתי שהתופעות יחזרו שוב. אני כבר כמעט שבועיים אחרי המינון החרדות התגברו כמו בתחילת ה- 50 מ"ג. אני שוב פעם קמה בבוקר עם קפיצה ושוב פעם חרדות. הכל מגעיל בגלל ההתקפים ואפילו האווירה. היא אמרה שאני לא בדיכאון. אין לי כל כך תיאבון אבל אוכלת בכח. אני לא רוצה להפסיק את הכדורים כי באמת הם היו נהדרים לי.
    דרך אגב הא.ק.ג תקין.
    לשאלתי מתי אני אמורה להרגיש שיפור? כמו בפעם הקודמת? אין לי מחלות נפשיות רק הפרעות חרדה ובערב אני מרגישה מצויין חוזרת לעצמי. בבוקר הכל מגעיל.
    יש לי שאלה מאוד חשובה למה יש לי תנודות כל היום זו השאלה הכי נשאלת אנא ענו לי עליה? ב- מ"ג יכולתי לישון עד שבע רגיל עכשיו אני מתעוררת בחמש בבוקר. שוב פעם אני נעזרת בחצי קלונקס. בבקשה אני לא רוצה להחליף את הכדור.
    האם התנודות הללו מעידות על דרך להחלמה? וסוף התסכול?
    תודה רויטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

• חרדות - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    06/05/2014

יש קושי לנבא מתי יהיה שיפור..
    באם יש מרכיב אובססיבי קומפולסובי.. ( OCD ) - יש צורך במינונים גבוהים מ 40 מ''ג.
    באם לא.
    מינון גבוהה יכול להחמיר חרדה ופגיעה בשינה ואף להוביל לאפאטיה וקושי בהנאה.
    לכן יש צורך להעריך מצב קליני ( פסיכיאטרי, פסיכולוגי וגופני) לשיקול להוריד מינון ולהוסיף תרופה ( אוגמנטציה ) ואו לשנות טיפול , זאת על פי הממצאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו