מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בוייפקס 37.5שחר04/05/2014
שלום,
אני בת 51 משתמשת בוויפקס מינון 37.5 כדור וחצי ליום 8 חוד'.
וזאת עקב עומס רגשי רב, סוג של דיכאון,בכי, ומעבר דירה באותה תקופה שזה השינוי הדראסטי שהוביל אותי לקחת תרופה.
אני עובדת ועבדתי כל אותה עת.
אני מרגישה טוב מתפקדת.
שאלתי עד מתי אני יכולה להשתמש בתרופה זו .
וכן אם אני ממשיכה להשתמש, האם יכול להיות תופעות לוואי גופניות עקב זמן ארוך בתרופה? או שאחרי זמן מסויים התרופה לא משפיעה כלל.
יש לציין שאני עושה בדיקות דם ומודדת לחץ דם כפי שאמרו לי.
יש לציין שמתחילת נטילת הכדורים בהדרגה לא היו לי תופעות לוואי מהותיות כלל למעט עייפות קלה. כך שתרופה זו מאוד מומלצת.
ועוד דבר, לפעמים קורה שאני מרגישה שאני לא מרוכזת כל כך וישנם מקרים שאני שוכחת מעין בליקאאוט שמות אנשים שאני מאמצת את המוח לזכור וכו. "איך קוראים לזה ש..."
יש לציין שגם לפני שנטלתי התרופה היתה לי בעיה של ריכוז.
תודה רבה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בוייפקס 37.5 - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור06/05/2014בדר'כ , במקרה ראשון, לאחר השגת הטבה ושיפור, יש להמשיך לפחות חצי שנה במינון שעזר.
בהמשך ניתן לשיקול להפסיק, זאת לאחר שיש שיפור במרכיב הסביבתי ופסיכולוגי.
מומלץ לברר את נושא התזונה, לשיקול וויטמינים וכו..
לזכור שדברים פשוטים לפעמים משפרים מצב רוח ומצב נפשי, שמש ( בזהירות כמובן), בשר אדום ( לא שמן ולפי יעוץ דיאטנית..) , הליכות , להפחית סמים ואלכוהול, תוספות וויטאמינים ותוספי מזון ( במיוחד : SAME , LMETHYLFOLATE וכו..)
לדבר ולפרוק - לא חובה פסיכולוג, לפעמים הליכות עם בן זוג, חבר וכו.. יכול לעזור מאוד, ( כמובן שאם מדובר בדיכאון קשה חובה איש מקצוע..)
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)