מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לוסטרלמיה06/05/2014
שלום
אחרי שימוש של עשרה ימים בלוסטרל 50 מ"ג אני מרגישה יותר נינוחה, רגועה ואפילו אפאתית לדברים שהרגיזו אותי לפני השימוש.
אבל.... לדעתי לא עוזר לדיכאון.
לא רוצה להפסיק כי נחמד לי להיות פחות עצבנית אבל מתי יכול שינוי לגבי מצב הרוח?? אם בכלל..
יש לציין שחיי לא מלאים ומרגשים, אין זוגיות, אין ילדים (בת 40) ועוד כמה דברים..וגם לזה בטח יש השפעה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוסטרל - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור06/05/2014החשוב שיש תגובה , המשמעות שהתרופה מתאימה.
כעת יש להמתין ולעלות מינון לפי שיקול קליני..
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיה06/05/2014שלום
ניתן להישאר במינון זה ולחכות 3 שבועות להטבה כמו שרשום?
החשש שאם העלה במינון הרגיעה שאני חווה תיהפך לעצבנות או דיכאון יותר גרוע (ככה היה לי שהעליתי מינון של ציפרמיל בעבר).
דרך אגב הדיכאון שאני מכנה אותו לא כולל: חוסר תיאבון או תיאבון מוגבר, חוסר שינה או יקיצה מוקדמת, בכי וכו'... אלה יותר מצבי רוח קשים מידי פעם ורחמים עצמיים עקב מצבי שמובילים לעיתים לבדידות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור07/05/2014יש להמתין לפחות חודש - חודשיים לבדיקת תגובה מרבית.
השיקול לעלולת או לא , זה בידי רופא המטפל אשר מכיר את המטופל ולוקח בחשבון את הנתונים הקליניים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)