מתוסכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכל
    נאור
    08/05/2014

אני כבר לא יודע מה לעשות אני לא עובד מתי בחיים שלי עבדתי? אני בן 23! בלי בחורה בלי כלום כל הזמן מאז שזוכר את עצמי מדוכא בלי מצב רוח תמיד אם העינים למטה לא מצליח לתקשר אם אנשים לא מסתדר תמיד איכשהו יצחקו עלי כזה לא יודע מה אני רוצה אני תמיד עצבני משתגע כזה קשה ליי ואני רוצה לדעת מה הפתרון לכל זה מרגיש מועקה בפנים מבקש עזרה מה הפתרון לזה כבר תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכל

הוספת תגובה

• למצוא עבודה

שמוליק
    08/05/2014

שלום לך.

זה ברור שאם תמצא עבודה ולו חלקית ולו בתנאים מתחשבים, אז עם הזמן הביטחון העצמי שלך יעלה ותוכל לעבוד עבודה טובה יותר ובהיקף סביר יותר.

אם אתה מרגיש שיש לך קושי נפשי לעשות את הצעד הזה, אז פסיכיאטר או פסיכולוג יכול לתת לך את התמיכה הנפשית הנדרשת על מנת שתעשה את הצעד הזה.

בהצלחה.
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוסכל - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    13/05/2014

הפיתרון, לעשות החלטה ולקחת את החיים בידיים:
    לפנות לאיש מקצוע
    לישקול תרופות ושיחות.
    יש הרבה מה לעשות וניתן לעזור ברוב המקרים באופן משמעותי.
    בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו