אני רוצה קנאביס כבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני רוצה קנאביס כבר
    לימי
    08/05/2014

די, נמאס לי.
    אני אומנם סטודנטית ולומדת, ורוב הפרטים היבשים מאשרים ש"הכל בסדר איתי"
    אומנם מי שיודע דבר יכול להבחין בסבלי והתפקוד הדפוק שלי
    לא בא לי לחיות יותר, אני לא שמחה (גיליתי רק כששותה אלכוהול, רק זה משחרר אותי אבל אני ממש לא מתכוונת להתמכר לחרא הזה)
    היו לי 2 אבחנות עד כה:
    1. רופא אחד: סכיזואפקטיב
    2.רופא אחר: מחלה דו קוטבית
    יכול להיות שזה 2 דברים שמשלימים אחד את השני, אני לא יודעת(זה גם לא ממש מעניין אותי למען האמת)
    אני רוצה כבר להרגיש שאני חיה, להרגיש שמחה ולהתחבר לאנשים..
    יצאתי בעצמאות האחרון לרקוד ואילולא האלכוהול ששתיתי הייתי מאובנת כמו סלע יציב וחזק
    לכששתיתי, הרגשתי (סוף סוף) הרבה יותר משוחררת
    מצד שני הרגשתי אשמה כי זה דופק את המערכת ובמיוחד עם התרופה שאני נוטלת (10 מ"ג אבילפיי)
    אני יודע שאין טעם לנסות אנטי דיכאוני או מייצב- זה פשוט ל-א ע-ו-ז-ר !!
    לכל הרופאים הנכבדים (והיותר מאושרים ממני, זה בטוח) : בבקשה מכם, תגאלו אותי מיסוריי, תאשרן לי קנאביס רפואי או המתת חסד! די! נמאס לי!
    ממני ,
    המיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני רוצה קנאביס כבר

הוספת תגובה

• אני איתך.

לירון
    08/05/2014

מתרוצץ בין רופאים ,כדורים,ואבחנות.
    איך אנחנו יכולים לחיות ככה?לקחו מאיתנו את הנשמה ואת האישיות שלנו,את החיבור לעצמנו,את החיות .מה אתם רוצים ,תנו לנו טיפול.אי אפשר לחיות ככה.
    אני כבר שנתיים מחפש את עצמי והאבחנות שקיבלת בין היתר גם התקבלו אצלי,רק שאני קיבלתי עוד 10 בערך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאור

נאור
    08/05/2014

לירון מה זתומרת קיבלת עוד 10? ויש בזה משו הכדורים לא עושים הכי פלאים וזה כמו סו אתה בהשפעה של משו ומאבד את האני שלך ואני בלי כדורים וקשה לי לחיות ככה אבל מה הכונה קיבלת עוד 10

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לשמוע

לימי
    08/05/2014

על המקרה שלך, אם רוצה לשתף..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול ריגשי

שמוליק
    09/05/2014

שלום לימי.

הבעיות התיפקודיות יכולות להיות תופעות לוואי של התרופות ובמיוחד של התרופה האנטי-פסיכוטית (אביליפיי).

ישנה נטייה לומר כי מדובר בסימפטומים שליליים של המחלה, אע"פ שיכול מאוד להיות שהתרופות הן הגורמות לכך.

קאנביס רפואי לא יעזור, וגם לא יאשרו כל כך מהר...

מה שאפשר לעשות זה לשפר את הטיפול הריגשי שיביא אותך למצב שבו לא תצטרכי יותר טיפול תרופתי על תופעות הלוואי הגורמות לבעיות תיפקודיות, וזה יכול לעזור הרבה יותר מקנביס רפואי.

אגב, כדאי לראות את הסירטון שצרפתי שהיה בו דיון על מישהו שהתאבד שסבל ממחלה גופנית.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראיתי חלק

לימי
    09/05/2014

אך לא מבינה איך זה קשור אליי
    לגבי אביליפיי- אני חייבת לקחת מינון תחזוקתי בכדי שלא יחזור ח"ו התקף פסיכוטי, לתקופה של 5 שנים מההתקף האחרון שזה אומר שנשארו לי עוד שנתיים
    אילולא יכולתי, מזמן הייתי מפסיקה לקחת את האביליפיי הנוכחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה קצת קשור

שמוליק
    09/05/2014

שלום לימי.

נראה לי שזה קצת קשור מצד זה שנאמר שם שמי שרוצה לסיים את החיים בגלל בעייה רפואית, הוא בדרך כלל באמת רוצה מזור למחלתו ואילו היה ניתן לרפא את המחלה או לטפל בה ביעילות - הוא לא היה חושב להתאבד.

אינני יודע מאיפה הבאת את זה שצריך לקחת את האביליפיי למשך חמש שנים. זה תלוי בכל מטופל באופן אינדבידואלי.

אני הפסקתי את הטיפול התרופתי אחרי רק שלוש שנים וזה היה אחרי אישפוז שלישי (וגם בניגוד להמלצת הרופאה המטפלת).

אם את סובלת כל כך מהתרופה, אז אפשר להפסיק למרות המלצת הרופא המטפל, אבל להמשיך עם הטיפול בשיחות, ואם המטפל יראה שהמצב מחמיר - לקחת שוב. בוודאי שאם זה מביא למחשבות אובדניות, אז עדיף לחיות עם סיכון לעוד אישפוז מאשר להתאבד.

בפעמים הקודמות שניסיתי להפסיק את הטיפול התרופתי - היו אחרי זה שוב פעם אישפוזים, אבל נראה לי שעיקר הבעייה היה בכך שלא ניתן מענה לשורש הבעייה שהוא ריגשי. יכול מאוד להיות שהטיפול הריגשי לא מספיק טוב וצריך לשפר אותו.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו