מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשה לינאור08/05/2014
לא יודע מאיפה להתחיל אבל הכל קשה לי דוגמא אני רב אם אמא שלי צועק מקלל וכל זה למה כי היא ביקשה שאני ירד לקנות סיגריות סתם דוגמא וככה כמה שעות היא מתעצבנת עלי שעות ובוכה ואני כאילו כלום מרוב התסבוכים אם עצמי אני צועק די אני בבעיה מה לא מובן קשה לי להתמודד אם הכלל ואחרי זה אני בוכה אם הראש למטה בבקשה תעזרו לי לצאת מזה ולהבין מה זה ..אני יודע שמאז שאני ילד קשה לי ותמיד היתי בוכה ומוציא תסכולים ואני לא מסתדר אם כלום ואין לי חברה בחורה כאילו ולא היה לי בבקשה תעזרו לי לצאת מזה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנחנו איתך
שמוליק09/05/2014שלום מאור.
אני מבין שקשה לך, אבל התיאור שלך אמור להיות מיועד כפלי מישהו שמכיר אותך. למי שאינו מכיר אותך יהיה קשה מאוד להבין למה בדיוק אתה מתכוון, וממילא יהיה קשה מאוד לתת איזו עצה והכוונה דרך האינטרנט.
אתה צריך לפנות לגורם שאתה בוטח בו שאתה יכול להרגיש יותר בנוח לחשוף יותר פרטים.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאור
נאור09/05/2014תראה אני עצבני אני בחרדות אני לא מבין הרבה דברים בחיים לא הולך לי כלום אני הרבה לא מרוכז בנאדם שלא מדבר כבר אחרי צבא ולא יוצא ממני כלום לא עובד לא כלום אין קשר זוגי ולא יודע אם היה לי מפחד לא להתחתן בסוף ולהיות תקוע כל החיים אני רק תקוע מרגיש בנאדם אם מחסומים הנה חשפתי פרטים פחות או יותר יש לך עזרה בשבילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנסה
שמוליק09/05/2014שלום מאור.
הדבר שלפי דעתי הוא החשוב ביותר הוא שאתה צריך להאמין בעצמך. אתה בחור טוב, וגם אם עכשיו ישנם קשיים - תאמין שאתה מסוגל להתגבר. זה ייקח זמן, ובסופו של דבר מי שמתמודד עם קשיים יוצא אדם חזק יותר. בעצם זה שפנית לפורום זה אומר שאתה לא מרוצה ממצבך, ואתה רוצה להתקדם בחיים, ואין שום דיבה שלא תצליח.
אני מבין שישנם קשיים במציאת עבודה ובקשר זוגי. יכול להיות שהחרדות נובעות מתחושות הכישלון, וכדי להתגבר על החרדות צריך עזרה מעשית בקטע של עבודה וזוגיות.
כדי למצות את היכולות שלך בעבודה, יכולות להיות מספר אופציות: האחת היא לנסות לחזור לצבא; למסגרת שכבר הוכחת את עצמך שם, אבל אינני יודע אם זה מה שאתה רוצה מעצמך. אפשרות אחרת היא לנסות לפנות ליועץ תעסוקתי שאיתו תוכל לנסות לנתח מהם הכישרונות שלך, איזה סוג של עבודות יכולות להתאים לך ועל פי זה להחליט מה לעשות.
בקטע הזוגי הכל יכול להיות; אם אתה לא מצליח זה אומר שאתה לא בסדר. יכול להיות שזה לא הולך כי אתה לא מגיע לבחורות מתאימות. צריך לברר את הנושא יותר לעומק, ויכול להיות שיועץ זוגיות יכול לעזור להבין את הקשיים טוב יותר ולכוון אותך.
הצלחה והתקדמות אם בעבודה ואם בקשר זוגי יעודדו אותך יחזקו את הביטחון העצמי וישפרו את היכולות גם בשאר התחומים של החיים.
יכול להיות שישנם אי אילו מחסומים ריגשיים שמונעים ממך לעשות את הצעדים הנכונים בעבודה ובזוגיות שכדי להתגבר עליהם צריך תמיכה נפשית.
בקיצור, צריך איזה שילוב של תמיכה נפשית עם עצות מעשיות למציאת עבודה וקשר זוגי, אבל הכי הכי חשוב - תאמין בעצמך. אתה יכול אתה מסוגל.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)