הפרעה טורדנית כפייתית עם תובנה לקוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעה טורדנית כפייתית עם תובנה לקוי
    לירון
    15/05/2014

אובחנתי כסובל מהפרעה טורדנית כפייתית עם תובנה לקויה אבל אני לא מוצא את ההסבר ל"תובנה לקויה" .
    1.המצב הנפשי משתנה כל שעה ,ואני צריך להתאים את עצמי.בגלל היכולת המאוד לקויה שלי לדבר עם עצמי ,ולתת למוח שלי להבין היגיון ,קשה לי,אני מתוסכל ,אני יודע את כל מה שעושה לי רע,מחשבות שעושות לי רע,לימים ארוכים השתלטתי על המצב ,ועל המחשבות ,אך כעת יש החמרה ,כבר כמה חודשים.המוח לא מקבל את המסרים שלי,ולא מתפקד כראוי,

זה הפעם השניה כבר שאני מתחיל לכתוב משהו ונעצר !
    אני יודע שאני עובר תסמינים פסיכוטיים ,אבל ה"דפקה" פה היא שאני בקשר עם המציאות ,לא שאני רוצה לאבד את הקשר . אבל אני עובר תסמינים קשים , ואני מבין אותם,וזה תסמינים שבןאדם נורמלי לא יכול לעבור .רק בן אדם פסיכוטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך

לירון
    15/05/2014

טוב אין לי כוח אני כל פעם מתנתק מהמחשבות ומהשיחה פה כמו שאמרתי אני לא יכול לדבר עם עצמי .............עכשיו צריך להתרגל שוב פעם למצב אחר ככה אני נע ונד ,שום דבר לא מתנהל לבד אני צריך לנהל את המחשבות לתכנת אותם ולהנתהג לפי הרגשות ,אני מצד אחד נשלט ומצד אחד שולט על מה שאמור להיות בשליטה אוטומתית.

בקיצור כואב לי שאני כל שעה משתנה מבחינת המצב הנפשי.עכשיו הקטע גם שאני יודע את זה,אבל אני לא יכול להגיד לעצמי ,ולדבר אל עצמי,מישהו מוכן להסביר לי למה אני יודע והגיוני ,אבל אני לא יכול להעביר את המסר למוח שלי.

יש לי באגים בראש,כמו שמלחשב יש באגים ואז הוא עושה בעיות ,ככה זה אצלי.
    אם אני הייתי אשם במשהו אני הייתי מתקן אותו ,אני לא יכול אבל לתקן את הדברים ,כל שעה משתנה המצב,אני לא יכול להסתגל למצב החדש כי אני מנסה לתקשר עם עצמי ביפה,לתכנת את עצמי,לא עובד.זה אבסורד שאני צריך לתכנת את עצמי בכלל.אבל נגיד ואני צריך סבבה,אני עושה מאמצים,זה לא פייר,אני יודע את המחשבות שעושות לי רע,אני יודע הכל,דרך אגב ,תכף אני יסתכל על המכתב הזה בדיוק כמו שאתם מסתכלים עליו,במבט זר,מנסה להבין ולהתחבר למכתב,זה אבסורד,זה מכתב שלי אני כתבתי אותו למה אני צריך ככה??אתם מבינים למה אני מתכוון ?? אני יודע הרי שדברים אבסורדים קורים לי בראש,קורים לי במציאות,ואני רק מסתכל מהצד ואוכל את עצמי . עד שאני מתנתק . אין אין לי למי לפנות,עכשיו מה הקטע,(אני מקווה שמישהו קורה את זה ומקשיב לי) ..יש בדיקת DNA שקובעת לאיזה תרופות אתה אמור להגיב.ד"א אני כבר בחיפוש שנתיים לא פחות ולא יותר אחרי תרופה,19 תרופות נוסו,לא פחות ולא יותר.בגלל זה היה דיבור על הבדיקת DNA שמזמינים מחו"ל,רובכם לא תכירו אותה אבל הרופא שלי כן,ובסוף הא החליט לתת חוסם MAO ,וסקרוול .וזה ניסוי וטעיה,מיקודם הייתי עצבני רצח על זה,שזה היה ניסוי וטעיה כמו כל שאר הכדורים,עכשיו כבר לא,אז אני צריך להגיד לעצמי ,"זה בסדר ,לא כל הזמן אני ירגיש את אותה הרגשה" ,נכון ? זה אני פועל ככה,ומנסה להסתגל אל המצב שזה עתה השתנה.אבל בום,בעיה,הראש לא מבין את המילים,לא מגיב,לא מספיק שינוי במצב,הראש לא מבין את התמיכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

שמוליק
    15/05/2014

שלום לירון.

אני מאחל לך הצלחה רבה וכל טוב.

לא ממש הצלחתי להבין אותך, אבל זה נראה שאתה מנסה להתמודד, וזה טוב.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חראם עליי חברר חראם

לירון
    17/05/2014

אחר כך שזה יקרה לי אני לא יוכל להתייחס למחשבה הזאת כי אני יהיה בהתקף וכל מחשבה כזאת אני יצתרך לעשות טקס.

אבל ההתמצאות של המוח שלי לקויה ,אוקיי ?
    החוש כיוון ,כי אני מקבל איזה התקף ,נניח חרדה,ניתוק,התקף של ליקוי במחשבות .
    ואז אני הרבה פעמים ,משתמש במחשבה מההתקף הקודם .כדי לנסות להתמצאות ,אבל היא בכלל לא מתאימה המחשבה הזאת ,והדפוס התנהגות שלי כלפי ההתקף ,ואני רואה ומזהה את זה,אין לי מה לעשות,אני לא יכול גם לחשוב שזה בעיה,אפילו שאני מזהה שזה בעיה,אם אני רק מתחיל לחשוב שזה בעיה,עוד יותר ארגיש הטרדה.

או שיש פה משהו גדול גדול שכולנו מפספסים,אני ,והרופאים,שנתיים שאני מחפש את עצמי בין כל כך הרבה רופאים,19 תרופות פסיכאטריות ניסיתי אף אחת לא הגיבה .לא הגיוני.כל אבחנה אפשרית קיבלתי מרופאים .מה שאתה לא רוצה כולל הפרעות אישיות .כל האבחנות הפסיכיאטריות שיש קיבלתי אותם כאבחנה.
    שמע,משהו פה מתפספס ,לא הגיוני,וואלה,לא הגיוני,
    יש לי חסכונות אני רוצה להשתמש בהם לנסות ,לא יודע צילומים צילומי ראש מה שאפשר ,אני רוצה לדעת שאני לא מחכה סתם ,גם ככה כבר ניסיתי 19 כדורים ,וזה ניסוי וטעיה,עכשיו אני צריך לחכות חודש בשביל הכדור הבא,לא יכול לעמוד בזה,לא יכול לעמוד במצב הזה....המעט הכוח שנשאר לי,לפחות אני ישתמש בו,הרי לתקן לעצמי את הראש אני לא יכול,אני לא יכול לתקן לעצמי את המחשבות.זה המוח דפוק כבר.
    אני רוצה להשתמש בכסף שלי ולהשתמש בכוח שנשאר לי לבדוק ולעשות בדיקות עם יש משהו במוח עצמו לא בסדר ..אני יכול לחכות ככה עוד הרבה זמן לחכות לתרופה "נגד דיכאון" שתיפעל אבל בחייאת ראבק אנשים..בן אדם אומר לכם הכל אצלו לא עובד תקין ,עם זה הפרעה שאין לה טיפול,וידוע שאין להפרעות ניתוק טיפול,אבל לי יש עוד קצת כוח אני רוצה להשתמש בוא למשהו שאני יכול לפחות,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להוציא את כוחותיי על דברים

לירון
    17/05/2014

היתי רוצה ניהול במצב
    לא קייםם
    מה אני וע[שה
    עחדגכע
    לגש
    לא יכול להתאשפז כי כל דבר מכניס אותי להתקף חרדה או התקף חוסר אוריינטציה במוח שהם תמידיים אצלי כול היום וחשיפה או גירוי מעצימים אותם
    צריך עזהרמ אני עושה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו