מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה יש לינאור15/05/2014
הולך ברחוב תמיד אם העינים למטה חושב שמסתכלים עלי ניראלי שיש לי חרדה חברתית שאולי נגרמת מסוג של אוטיזם מפונם ועדין כזה תמיד כמו אויר לא שומעים אותי אולי כי יש לי בעיה נפשית או שכלית ואני לא יכול לחשוב? לא יודע על מה לדבר תמיד בשקט ולא מבינים מה זה לא מתקשר ולא מסתכל ממש בעינים אני בן 23 והיה לי בעיות חברותיות כל החיים השפילו אותי כל הזמן רציתי לדעת מה הפתרון לזה אי אפשר ככה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תתחיל להאמין בעצמך
שמוליק16/05/2014שלום נאור.
יש פתרון אבל הוא ארוך.
ההתחלה היא שתברר לעצמך האם ההשפלות שעברת היו מוצדקות?
אני מאמין שלא, ולכן תגיד לעצמך שסתם השפילו אותך שזה לא מוצדק ואין סיבה. אתה טוב ואינך נופל במאומה מאלה שהשפילו אותך.
לאט לאט תתחלי להרשות לעצמך לעשות דברים טובים לעצמך שהיית רוצה לעשות ואתה מרגיש שההשפלות האלו מונעות אותך מלעשות אותם.
יכול להיות שאתה זקוק לתמיכה נפשית ועידוד כדי שתוכל לעשות את מה שטוב לך מבלי לפחד מהמשפילים.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
נאור16/05/2014ההשפלות שעברתי מים הסתם לא מוצדקות אמרתי לך אני אחד שלא מדבר לא מורגש כמו אויר ולא מסתכל בעינים כנראה מפחד אמרו לי שזה חרדה חברתית וגם אוטיסט ברמה מסוימת ואני רוצה לדעת מה עושים אם זה .כי להאמין בעצמי זה מאוד בעיתי אני לא מצליח לעשות כלום ולהזיז כלום בחיים תמיד תקוע אפילו עבודה לא יודע מה לעשות כי רוצים משמרות לילה ואני מפחד בלילה יותר!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים
נאור17/05/2014אין בשבילכם תשובה לחרדות חרדה יברתית עצבים כאבי ראש יאוש מועקה מבואס אבחנו סוג של אוטיזם מה אין תשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין עבודות בלי משמרות לילה?
שמוליק18/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנאור
נאור18/05/2014עזוב תקטע של העבודות זה גם בעיה בשבילי אם אנשים קשה לי וחוץ מזה בקשר למשמרות לילה זה מה שהיה ממני שיצא ממני בחיים כל הזמן נברח מלילה רוב העבודות זה אם לילה אני רוצה להשתנות ולצאת מהבעיה המסריחה הזאת לא לרקוד לפי החליל שלה מה עושיםם זה הכל פיתרון לבנאדם שלא מסתכל בעינים כנראה זה סטג של אוטיזם פתרון רציני יש למישו אני מתחנן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יש לי - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק20/05/2014תיתיעץ בהקדם עם רופא מטפל-בהחלט ניתן לסייע לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנאור
נאור20/05/2014דוקטור באיזה דרך אפשר לסייע לי? רופא מטפל הכונה לפסיכיאטר נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנאור
נאור20/05/2014..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)