שיקום שינה טבעית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיקום שינה טבעית
    יואב
    16/05/2014

אני כרגע נוטל ציפרלקס וקלונקס ( עד 3 כדורים ביום), עקרונית אני לוקח את הקלונקס רק בלילה בשביל לעזור לי להירדם. בהמלך היום אני לא חש דיכאון או חרדה וגם בלילה אני כבר לא מרגיש חרדה אך אני מרגיש שלא אוכל להירדם ללא הקלונקס,אילו תהליכים עלי לנקוט על מנת לשקם את השינה הטבעית שלי? אציין שבמהלך היום אם אני ישן בלילה אז אני מתפקד כרגיל וחש בטוב. ועוד שאלה, שאומרים שקלונקס זה ממכר מתייחסים לכך שקשה לתפקד ביום ללא ניטלת כדור? כי אני בכלל לא מרגיש שאני צריך את זה על מנת לתפקד,אולי אפשר להחליף בכדורי שינה,אני רק רוצה להתחיל לשקם את תהליך השינה שלי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיקום שינה טבעית

הוספת תגובה

• מה הבעיה המרכזית?

רונן
    18/05/2014

הדיכאון גרם לך לבעיית שינה או שבעיית השינה גרמה לך לדיכאון? אתה לוקח ציפרלקס בגלל הדיכאון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיקום שינה טבעית - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    20/05/2014

שיפור שינה
    ניתן לשקול כדור שינה ( כגון סטילנוקס)
    שינוי התנהגותי ( הייגנה של השינה)
    טיפול בבעיה בסיסית : חרדה ( תרופות , שיחות)
    התמכרות: צורך לעלות עוד ועוד את המינון וקושי להפסיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו