מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיקום שינה טבעיתיואב16/05/2014
אני כרגע נוטל ציפרלקס וקלונקס ( עד 3 כדורים ביום), עקרונית אני לוקח את הקלונקס רק בלילה בשביל לעזור לי להירדם. בהמלך היום אני לא חש דיכאון או חרדה וגם בלילה אני כבר לא מרגיש חרדה אך אני מרגיש שלא אוכל להירדם ללא הקלונקס,אילו תהליכים עלי לנקוט על מנת לשקם את השינה הטבעית שלי? אציין שבמהלך היום אם אני ישן בלילה אז אני מתפקד כרגיל וחש בטוב. ועוד שאלה, שאומרים שקלונקס זה ממכר מתייחסים לכך שקשה לתפקד ביום ללא ניטלת כדור? כי אני בכלל לא מרגיש שאני צריך את זה על מנת לתפקד,אולי אפשר להחליף בכדורי שינה,אני רק רוצה להתחיל לשקם את תהליך השינה שלי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הבעיה המרכזית?
רונן18/05/2014הדיכאון גרם לך לבעיית שינה או שבעיית השינה גרמה לך לדיכאון? אתה לוקח ציפרלקס בגלל הדיכאון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיקום שינה טבעית - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור20/05/2014שיפור שינה
ניתן לשקול כדור שינה ( כגון סטילנוקס)
שינוי התנהגותי ( הייגנה של השינה)
טיפול בבעיה בסיסית : חרדה ( תרופות , שיחות)
התמכרות: צורך לעלות עוד ועוד את המינון וקושי להפסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)