מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובבסיה וייעוץ לגבי תרופהדפנה19/05/2014
היי ד"ר אני בת 33, חד הורית לילד בן 7, בשנים האחרונות אני מוצאת את עצמי מפצלת שיער כל היום עד שהוא נחלש ונתלש. כמו כן יש לי הפרעות אכילה ואני אוהבת להיות מאוד רזה ומתעסקת בחיצוניות המון, לאחרונה פיתחתי אובססיה לבחור שאני בקשר איתו עד כדי כמעט הרס של מערכת היחסים.אם לא עונה אני נכנסת לסטרס ומסמסת ללא הרף.לפני 3 חודשים התחלתי טיפול בציפרלקס שמעט עזר אך גרם להשמנה רבה ואני בשלבי הפסקה ממנו, יש לך המלצה לכדור טוב לבעיות שלי? אחרי בדיקה ההתלבטות שלי היא בין פרוזק, איקסל ,סימבלטה וולבורטין...אשמח לכל עזרה שהיא לכדור ללא תופעות של עליה במשקל.אך יעזור לאובססיה.תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ריגשי
שמוליק19/05/2014שלום דפנה.
ככלל, טיפול המבוסס רק על תרופות אינו מספיק יעיל. הרופאים של הפורום עקביים בכך שצריך גם טיפול ריגשי (בדרך כלל טיפול בשיחות). לא כתבת שום דבר על הטיפול הריגשי.
השמנה היא תופעת לוואי שכיחה של תרופות נוגדות דיכאון, ולכן לא בטוח שהחלפה תרופתית תעזור. תמיד צריך לשקול את הנזק לעומת התועלת.
טיפול ריגשי מספיק טוב יכול להביא אותך למצב שלא תצטרכי תרופות. יכול להיות שצריך לבדוק האם הטיפול הריגשי שאת מקבלת הוא מספיק טוב.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר
דפנה19/05/2014הוחלט עבורי טיפול בשיחות ולא CBT מחכה לתור פנוי...החלטתי להפסיק את כל התרופות, נמאס מהם. ולנסות להתמודד לבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)