מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רטליןלילי10/04/2008
בהיותי בצבא לקחתי 2 רטלין מסוג SR20, זה השפיע עלי טוב.,
כשהשתחחרתי, לפני 3 חודשים, הפסקתי עם הרטלין. לפני שלושה שבועות התחלתי ללמודויחד עם הלימודים חזרתי לרטלין שהשפיע עלי טוב ועזר לי להשאר מרוכזת לאורך השיעורים, לעומת השיעור הראשון בו לא קחתי רטלין ולא הצלחתי להתרכז כלל.
בשיעור האחרוןלקחתי 2 כדורי רטלין כרגיל אשקר לא השפיעו עלי כלל, כאילו שלא לקחתי כלום.
ניסיתי אחרי כמהשעות לבדוק מה קרה, ולקחתי 4 כדורים וגם הם לא השפיעו עלי כלל.
בעבר (בתקופת הצבא) 4 כדורים היו משפיעים עלי בצורה קיצונית אקסטרה.
איך ייתכן שהרטלין הפסיק להשפיע עלי?
הערה: לאחרונה התחלתי לקחת אפקסור XR, אבל מהשיחה שלי עם הפסיכיאטר לא ייתכן קשר בין השניים משום שמדובר בשתי מערכות שונות...
אשמח אם תוכלו להסביר לי מה הסיבה לתופעה.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטלין
12/04/2008לילי שלום
השילוב דין תרופות נוגדות דיכאן וריטלין דורש תמיד השגחה רפואית קרובה. אין סיכון מיוחד אתן תופעות הלווי עשויות להיות גדולות יותר. אבל את מתארת העדר פעילות. לא כ"כ קל להבין את זה. efexor יכול לעקב את הפירוק של הריטלין ולגרום, עם בכלל, לעודף פעילות. כאשר תופעה היא ברורה אפשר להחליף תרופה כדי לבדוק האם המצב משתנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)