רטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רטלין
    לילי
    10/04/2008

בהיותי בצבא לקחתי 2 רטלין מסוג SR20, זה השפיע עלי טוב.,
    כשהשתחחרתי, לפני 3 חודשים, הפסקתי עם הרטלין. לפני שלושה שבועות התחלתי ללמודויחד עם הלימודים חזרתי לרטלין שהשפיע עלי טוב ועזר לי להשאר מרוכזת לאורך השיעורים, לעומת השיעור הראשון בו לא קחתי רטלין ולא הצלחתי להתרכז כלל.
    בשיעור האחרוןלקחתי 2 כדורי רטלין כרגיל אשקר לא השפיעו עלי כלל, כאילו שלא לקחתי כלום.
    ניסיתי אחרי כמהשעות לבדוק מה קרה, ולקחתי 4 כדורים וגם הם לא השפיעו עלי כלל.
    בעבר (בתקופת הצבא) 4 כדורים היו משפיעים עלי בצורה קיצונית אקסטרה.
    איך ייתכן שהרטלין הפסיק להשפיע עלי?

הערה: לאחרונה התחלתי לקחת אפקסור XR, אבל מהשיחה שלי עם הפסיכיאטר לא ייתכן קשר בין השניים משום שמדובר בשתי מערכות שונות...

אשמח אם תוכלו להסביר לי מה הסיבה לתופעה.
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רטלין

הוספת תגובה

• רטלין

12/04/2008

לילי שלום
    השילוב דין תרופות נוגדות דיכאן וריטלין דורש תמיד השגחה רפואית קרובה. אין סיכון מיוחד אתן תופעות הלווי עשויות להיות גדולות יותר. אבל את מתארת העדר פעילות. לא כ"כ קל להבין את זה. efexor יכול לעקב את הפירוק של הריטלין ולגרום, עם בכלל, לעודף פעילות. כאשר תופעה היא ברורה אפשר להחליף תרופה כדי לבדוק האם המצב משתנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו