מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המיואשנאור24/05/2014
אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל קודם כל אני בן 23 תמיד החיים שלי היו קשים תמיד היתי בהתפרצויות בכי וכעס אני יודע עלי שקשה לי ליצור קשר עין ואני לא עובד כי קשה לי אני לא מסתגל לאנשים ואף פעם לא הצלחתי מאז שאני זוכר את עצמי היו משפילים לי ולועגים לי אפילו בחורות ..לא יודע איך לשנות את המצב הזה כל דבר קשה לי לא מסתדר אם כלום ובלילה הכל נראה לי יותר מפחיד מהרגיל איך יוצאים מזה מה עושים לא יכול להישאר ככה מה הטיפול לזה אוףף תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חמיואש
נועה25/05/2014אין סיבה שבחור ככ' צעיר יעבור ועובר את מה שאתה מתאר יש הרבה גופים שיכולים לסייע בין היתר ערן עזרה ראשונה נפשית וכן לגשת לקופח ולמרפאה לבריאות הנפש עפ' התייעצות עם רופא מטפל ועובדת סוציאלית , האם אתה אחרי וועדה של ביטוח לאומי גם שם יכולים לנסות לסייע ולכוון אותך וטוב שעה אחת קודם, תתייעץ עם קרוב נפש ממשפחתיך ואם אתה גר באזור המרכז יש סיכוי סביר שהעניין יטופל מהר יותר בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמיואש
נאור25/05/2014נועה לגשת למרפאה לבריאות הנפש זה לא מפחיד? ומה וועדה לביטוח לאומי עוזרת? זה רק במקרה של נכות לא? כדאי ומומלץ להוציא לפי כל מה שכתבתי כאן? בחיים לא היתי בביטוח לאומי קשה לי להתנהל לבד כזה ומה ערן עושים? אני בעבר לקחתי כדורים זה עשה אותי רובוט כזה והפסקתי זהו תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמיואש לא מיואש
שמוליק25/05/2014שלום לך.
אם פנית לפורום זה סימן שלא התייאשת לגמרי...
לכל מטופל יש את הדרך המיוחדת שלו. אני מאחל לך שתמצא את הדרך המיוחדת שלך לצאת מהבוץ.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמיואש - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/05/2014עשיתה מעשה הכי חשוב, פניה לעזרה.
שנית, יש צורך לפנות לטיפול מקצועי.
היום על ידי שילוב של תרופות וטיפול בשיחות, ניתן להשיג שינוי משמעותי באיכות החיים, להשיג תובנות, לשפר את נושא הערך העצמי, חיפוש משמעות לחיים, התמודדות עם כעסים ואשמה.
שורה תחתונה , לא לוותר, טיפול יכול לשנות ולעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)