מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה קשהנאור27/05/2014
שלום אני צריך לדעת מה אני עושה כבר למה אי אפשר ככה אני סובל מחרדה חברתית שמקשה לי על החיים לדוגמא היתי אמור ללכת לראות עבודה לא הלכתי התחילו מחשבות קפאתי במקום וכן רציתי ללכת אני רוצה ולא מסוגל לאחר חצי שעה התחלתי לבכות קשה לי אני לא מסוגל לתפקד פשוט בכלום וגם יש לי פחד מהלילה או לעבוד בשעות האלה די איך פותרים את זה אני גמור לא מספיק בלי מישהי בת זוג ובלי כלום איך מטפלים בזה נמאס לי לבכות כל הזמן ולא להיות מסוגל לכלום:/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן בעייה קשה מאוד
שמוליק28/05/2014שלום מאור.
אכן מדובר בבעייה קשה מאוד.
אני בגישה שמי שבסופו של דבר עוזר לעצמו, זה המטופל עצמו. המטפלים הכי טובים אמורים באיזה שהוא שלב לתת עזרה מינימלית כדי שהמטופל יעזור לעצמו.
אני מאחל לך שתמצא את הדרך הייחודית המתאימה לך, ואם צריך עזרה מבחוץ - שתבוא העזרה המתאימה ביותר.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה מוכללת
נועה28/05/2014אני חושבת שאכן הבעיה קשה לא נעימה ואף בלתי ניסבלת יחד עם זאת יש מה לעשות ואין טעם לחיות ליד החיים ולא את החיים יש כל מיני טיפולים ביניהם יקרים מאוד אבל עדיף זה על פני האוכל והביגוד יש מסגרות של רופא משפחה מירפאת בריאות הנפש פסיכולוג של קופח' בסיבסוד או אפילו פסיכיאטר שנותן יעוץ במאה שח אם יש לך מושלם בביטוח חבל עליך וחבל שלא תחייה חיים רגילים זה נתון לפתרון בהצלחה צריך לשלב טיפול תרופתי ואין ברירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה קשה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור03/06/2014הטיפול הטוב ביותר:
טיפול תרופתי , נוגד דיכאון וחרדה , SSRI +
שוב של CBT , טיפול בשיחות, התנהגותי קוגנטיבי..
ניתן לטפל כיום ולשפר באופן מהותי את איכות החיים, לא להרים ידיים.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)