מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגיש לא טוב.גדשגדש27/05/2014
שלום רב..
אני מקבל פלוטין כחצי שנה כנגד דיכאון וחרדה. אחרי שוב אכזבות,מחשבות ושקרים אני שוב מרגיש מדוכא ושבא לי למות...ניסיתי לעזור לעצמי להתמודד טוב יותר בחיים אך לצערי רק שיקרו לי ועבדו עליי..לא יודע מה לעשות והמחשבות על החיים רק מתגברים מיום ליום
אני ממש מרגיש שאני עומד על הסף..
איזה עוד טיפול יכול לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
נועה27/05/2014בן כמה אתה ומי תומך בך במשפחה האם אתה מצליח לתפקד במינימום לפחות ומה בדיוק ההבחנה כדאי מאוד לגשת למירפאת בריאות הנפש ולבקש שיחות זה בטח יעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף אחד לא תומך.
חסוי28/05/2014אף אחד לא תומך בי ואני לא מצליח לתפקד כבר שנים... ועד שסוף סוף רציתי לתפקד
דפקו אותי ושיקרו לי בלי שום בושה ומאז המחשבות על החיים והמוות חזרו והחמירו.
אני כל פעם הולך לישון ב-2 בבוקר וקם ב11-12 בבוקר ובגלל כאבים אני צריך להיות עוד שעתיים עד שהכאבים פוחתים ונמאס לי מזה כבר...
לקחתי את עצמי בידיים לפני חצי שנה אחרי שאמרו והבטיחו לעזור לי
אך הכל התבדה..אני מרגיש שאני ממש מתעייף מהחיים הקשים האלה..
הייתי בשיחות בעבר וזה עזר לי קצת אך ברגע שקורה משהו המצב שוב פעם מידרדר והכדור המזדיין שאני מקבל בקושי עוזר לי במצבים האלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
שמוליק28/05/2014שלום לך.
אשמח לנסות לעזור.
נראה לי שחסרים קצת פרטים. מה הגיל שלך, האם אתה מתגורר עם ההורים, האם כן, האם אתה מסתדר איתם.
לא ברור לי מי היו אלה שהבטיחו לעזור ולא עזרו.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרא..
חסוי28/05/2014אני באמצע שנות ה-20 ומרגיש כמו בן 70...
נמאס לי מהחיים כבר.. לא יכול יותר..
הייתי בטוח שיהיו לי חיים טובים יותר בשנה האחרונה ולצערי זה לא קרה בגלל שפגעו בי ושיקרו לי לכל אורך הדרך עבדו עליי והמשיכו לעבוד עליי. הסכמתי להרבה מאוד דברים
,עשיתי כל מה שביקשו והרגשתי שאני חזק ומוכן ולצערי עבדו עליי!! יותר נכון העובדת סוציאלית וחבריה עבדו עליי ושיקרו לי חודשים על גבי חודשים בלי שום בושה..
לא מתייחסים אליי בכלל! אין לי חברים! לא מקבלים אותי! המצב החברתי גרוע המצב הכלכלי גרוע המצב הלימודי גרוע--כל המצבים גרועים...
אני ממש מרגיש חסר חשיבות ומיותר.. הפסדתי הרבה בחיים האלה וזה ממשיך וממשיך וממשיך יום אחרי יום,שעה אחרי שעה,דקה אחרי דקה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא פשוט...
שמוליק29/05/2014שלום לך.
אכן, תיאור של מצב מאוד לא נעים. וגם מצב שלא ניתן לצאת ממנו כל כך בקלות.
הערכה חברתית היא צורך חשוב מאוד שבלעדיו באמת שאין טעם לחיים ושום דבר לא מצליח.
כאשר מי שממונה מטעם המדינה לטפל בעניין שלך משקר - זה חמור ומוריד את הביטחון העצמי...
יש משהו שבו לפחות אתה כן מוצלח. ההתנסחות שלך טובה :-).
יש משתתפים בפורום שממש לא מגיעים לרמה שלך...
אל תמדוד את עצמך באיך שאתה נראה עכשיו. יש בך את הפוטנציאל להיות הרבה יותר מוצלח, ואם החברה לא תאפשר לך למצות את היכולות שלך היא פוגעת קודם כל - בעצמה.
אל תתייאש ותמשיך לנסות עד שתצליח.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה בכל מקרה...לא כל כך עזרת אבל
חסוי29/05/2014תודה בכל מקרה...לא כל כך עזרת אבל לא חשוב..
רק צריך לקנות ציאניד(שמעתי שזה הדבר הכי טוב והכי פחות כואב) או פשוט לחתוך את היד(משהו שקרה בעבר וחתכתי קצת)
או ללכת לים כי במילא אני לא יודע לשחות
זה הכל אני מחפש מוות קצר ולעניין.. אני מרגיש שאני לא מפחד מהמוות! גם ככה יש לי מחלות קשות! ומקבל טיפולים קשים מאוד! הכוללים: זריקות וכדורים עדיף לי כבר לעצור את הסבל הזה!והמראה החיצוני לא מדאיג אותי כרגע
זה יותר קשור להיבטים האחרים:
למצב הבריאותי למצב החברתי, התעסוקתי עובדה שלא קיבלו אותי לצבה ולא בגלל המצב הנפשי עובדה שלא קיבלו אותי לשום מקום אחר למרות שכן רציתי שיקבלו אותי ולמרות שכן הבטיחו לקבל אותי...
אני מרגיש שאני סתם לוקח את הפלוטין הזה,זה לא עוזר לי בכלל ואני עדיין אני מרגיש מדוכא וחרד.. ב80% מהזמן אני מרגיש לא טוב זה עדיין ככה,פעם ב-אני מרגיש טוב..
כולם אומרים לי יהיה בסדר כבר שנים ,איזה יהיה בסדר אף פעם לא יהיה בסדר
תודה ולהתראות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל טוב
שמוליק29/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרגיש לא טוב. - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור05/06/2014הטיפול הכי טוב יקבע לאחר בירור יסודי
בדיקות דם , מצב גופני ( כולל פרופיל הורמונלי וויטאמינים)
בירור גורמי דחק סביבתיים.
לישקול טיפול פסיכולוגי.
לישקול איזון תרופתי, שינוי ואו אוגמנטציה ( תוספת )
ליזכור:
שמש ( הגנה כמובן ולא בשיא החום) מעלה סרוטונין.
בשר אדום ( לא להגזים עם שומן, יעוץ דיאטנית.. )
פעילות גופנית סדירה.
תזונה עשירה בירוקים ובריאה.
יכול מאוד לתרום
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקושי יש לי חשק לרדת ולעשות בדיקות!
גדשגדש05/06/2014בקושי יש לי חשק לרדת ולעשות בדיקות-לקום ב8 בבוקר-אין לי כח לזה וגם לא כח פיזי!
בעבר הייתי חזק והיום אני מרגיש זקן
אני מרגיש שנהרסו לי החיים והרסו לי את החיים האלה...אין לי פשוט חשק ולאחרונה זה רק מתגבר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)