חרדות קשות מאי מציאת עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות קשות מאי מציאת עבודה
    עידן
    27/05/2014

שלום,

אני בן 29, משכיל, אני כעת עובד בעבודה שלא הכי מעניינת אותי ועם שכר נמוך יחסית, אני מחפש כבר תקופה עבודה ולא מוצא שום דבר, אני נכנס לעמדת ייאוש ומרגיש חסר אונים, כאילו חיי תלויים במגייסות כ"א ובמעסיקים , אני מאוד מוכשר והמצב גורם לי לעמדת נחיתות קשה ולמחשבות טורדניות בלתי פוסקות על העתיד שלי. אני לוקח ציפרלקס, שאני לוקח מינון גבוה אני פחות טרוד מזה אך אינני מרוכז ואני עייף מאוד וקשה לי לתפקד, שאני מוריד מינון החרדה מתפשטת ואני טרוד עד חוסר יכולת להירדם מהמצב הזה.

מה אני יכול לעשות? למה הנושא מטריד אותי עד אין קץ? אני סה"כ רווק ללא ילדים וצורך לפרנס, וזה דבר שמטריד אותי ללא הפסקה ואין לי יכולת לשלוט על זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עצה

שמוליק
    28/05/2014

שלום רונן.

לדעתי, אע"פ שאתה רווק ללא ילדים ואתה יכול להסתדר עם המשכורת הנמוכה שאתה מקבל - עצם הפגיעה במעמד החברתי המתבטאת במשרה שאיננה הולמת את כישוריך יכולה להביא לתחושות קשות.

כדאי אולי לנסות לבדוק את העניין יותר לעומק עם יועץ תעסוקתי.

בכל אופן, אל יאוש. תאמין שבסוף תצליח למצוא מקום עבודה מכובד שיעריך את הכישורים שלך.

בהצלחה.
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי מה הקשר ליעוץ תעסוקתי

עידן
    28/05/2014

אני יודע מה למדתי ומה אני רוצה לעשות, העניין הוא שיש תחרות קשה על כל משרה, וזה מתבטא במבחנים, מספר ראיונות כך שקשה מאוד להתקבל למשרה שאתה רוצה, וחוויות של אכזבה אחרי קבלת לא אחרי לא מדרדרת את הבטחון העצמי לתהום, לתחושה שאתה לא טוב, לא שווה, למה אתה לא מצליח להתקבל, זה פשוט מרסק את הבטחון העצמי, וקל מאוד להגיד תאמין שתמצא משרה שהולמת את כישורייך אבל אחרי חויות של דחייה קשה להאמין בזה ואתה לא רואה מצב אופטימי שכזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני עברתי את זה...

שמוליק
    29/05/2014

שלום רונן.

מה אני אגיד לך גם אני עברתי את זה...

אני סיימתי תואר ראשון במדעי המחשב בהצטיינות יתרה, וכמה שנים אחרי עדיין עבדתי בחלטורות בעוד שחברים שלי שסיימו עם ציונים הרבה יותר נמוכים - התקבלו לעבודה, אבל בסוף מצאתי עבודה...

אני הייתי נופל בדרך כלל בראיון במשאבי אנוש, ועל נפילות כאלה יועץ תעסוקתי יכול ואמור לעזור...

השאלה היא האם כל המבחנים בודקים את הכישורים המקצועיים או שקיימים גם ראיונות שבודקים את האישיות. השאלה היא איפה בדיוק אומרים לך לא.

גם כאן, אני חושב שצריך להבין קצת את הראש של המראיינים.

מנסיון אישי, הרבה פעמים מציבים שאלות קשות ומאתגרות ולא מצפים ממך שתגיע לתשובה מייד. הם מצפים שתתן תשובה "סבירה", ואחר כך הם נותנים לך רמזים. צריך לדעת לא להילחץ ממצבים כאלה.

איך שלא יהיה, אני בטוח שניתן לשפר את היכולות לעבור את המבחנים האלה, ואל תתייאש. נסה שוב ושוב עד שתצליח. אם בין כה וכה אין עליך עול לפרנס משפחה - אז לא צריך להילחץ...

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות קשות מאי מציאת עבודה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    03/06/2014

1. להישאר מינון נמוך של ציפרלקס ולהוסיף נוגד חרדה.
    2. טיפול פסיכולוגי בשיחות.
    3. להבין מה אתה באמת שווה, לברר את העבר וההצלחות ולא לוותר.

בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו