מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה אצלי?קרן29/05/2014
אני לומדת קורס בפסיכופתולוגיה ומנתחת את עצמי
אני בטיפול פסיכולוגי אבל גם בפני המטפלת מתביישת להחשף ובטח ללכת לפסיכיאטר
יש פעמים פעם ויותר בשבוע באופן לא רציף
שאין לי כח לכלום מרגישה בודדה ולא חשובה
אין לי כח וחשק לחיי היום יום
מדוכדכת ומרגישה שגם ככה אני לא אצליח במקצוע
ושאין לי חברים
והחבר אני בלבטים אם מתאימים ואולי אני איתו
כי אם לא אז אהיה לגמרי לבד
זה בגדול. מה יש לי
לפעמים נראה לי שיש לי דו קוטבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזרמי עם החיים ותפסיקי לנתח את עצמך
חסוי29/05/2014אני מכיר מישהי שניתחה את עצמה אישית היא פשוט נכנסה לדיכאון אין ממה להתבייש ללכת לפסיכולוג או לפסיכיאטר שיכוונו אותך בחיים, הכי חשוב לא להתייאש ולהרים תראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעזור לעצמך
שמוליק29/05/2014שלום קרן.
זה בסדר שיש דברים שאינך מעוניינת לחשוף לפסיכולוג או פסיכיאטר.
לדעתי, גם על דברים כאלה, ניתן לקבל מהמטפל כלים כיצד להתמודד מבלי לחשוף.
ככלל, אני חושב שתפקידו של המטפל הוא לתת למטופל את הכלים להתמודד בכוחות עצמו עם מינימום עזרה מהמטפל, ורק כשאין בירה אחרת (או בתחילת הטיפול) לתת עזרה יותר גדולה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אצלי? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור03/06/2014קשה לאבחן על פי הנ''ל וללא בדיקה מסודרת.
הרושם הראשוני בלבד, מרכיב נפשי אישיותי , טיפול פסיכולוגי.. יכול לתרום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)