מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי חרדהטליה01/06/2014
בסד
שלום וברכה,
אני סובלת מהתקפי חרדה קשים מזה 11 שנים.
לוקחת פקסט 20 מ" ג על בסיס יומי.
לאחרונה החרדות גברו מאד, הסחרחורת וחוסר שיווי המשקל הופיעו,וכל בוקר ניפתח בדיכאון שנעלם במהלך היום.הרופאה המליצה להעלות המינון ל40 מ"ג.
אני בתהליך עליית המינון מזה כשבועיים וחצי ולא מרגישה כל שיפור.לתופעות הוספוגם מין חוסר פוקוס בראייה, בילבול וריחוף.
שאלתי היא -מה עליי לעשות?? האם התופעות שהחריפו מעידות על חוסר אפקטיביות של הכדור? האם עליי להחליפו לכדור אחר? האם עליי לחכות עוד מספר ימים על מנת ליראות את ההשפעה?
אני סובלת.מאד ולא יוצאת מהבית עקב התופעות ההזויות.
אציין שלפני כחודשיים ניסיתי להחליף לציפרלקס וחזרתי לפקסט אחרי חודש וחצי כיון שהכדור לא הועיל
אנא תשובתכם במהרה.אני נואשת!!! תבורכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי חרדה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור03/06/2014תופעות לוואי משניות לנוגדי דיכאון וחרדה , פעמים רבות חולפות במהלך הזמן.
באם תופעות הלוואי קשות וממושכות יש צורך להתייעץ עם רופא מטפל, לישקול להוריד,להוסיף ואו לשנות טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)