פנייה נוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנייה נוספת
    טליה
    01/06/2014

בסד
    דר שמוליק הנכבד, אני מודה על תגובתך אך לא קיבלתי תשובות לשאלותיי.איני מטופלת.במישור הרגשי אך עד עתה התמודדתי די טוב בהתקפי החרדה.אני שואלתהאם התופעות נוהיות.מעליית.מינון הכדור ואם כם מתי ארגיש את נהשפעה.רוב תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנייה נוספת

הוספת תגובה

• תגובה

שמוליק
    01/06/2014

שלום טליה.

אינני רופא, ואני מתנצל אם הבנת אחרת :-)

תגובה של הרופאים של הפורום מסומנת עם תיק בצד, תוך ציון שמו המלא של הרופא. הפורום הזה הוא פורום פתוח, וכל אחד רשאי לכתוב תגובה ובלבד שיכבד את תנאי השימוש באתר.

כשם שישנם פסיכיאטרים שדוגלים בטיפול המבוסס רק על תרופות, ישנם שדוגלים בשילוב של טיפול תרופתי עם טיפול בשיחות, וישנם גם פסיכיאטרים שדוגלים בעיקר בטיפול ריגשי - כך ישנם סוגים שונים של מטופלים, וגם אם אין הסכמה על הדרך הנכונה - צריך לכבד כל מטופל וכל רופא, והגישה שלו.

אני בסך הכל הצגתי את גישתי שמעמידה את הטיפול הריגשי כעיקר, ובכך אמרתי שאינני מסכים עם הנחת היסוד שלך שצריך טיפול המבוסס רק על תרופות. אבל ברור שאם זו הגישה שלך, צריך לכבד אותה.

הרופאים של הפורום ישמחו לתת לך תשובה, אבל הם גם יסכימו איתי שכדאי לשלב טיפול בשיחות עם הטיפול התרופתי.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו