ציפרמיל ומצב רוח ירוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרמיל ומצב רוח ירוד
    מורן
    06/06/2014

שלום רב,

אני נוטלת כדור.ציפרמיל במשך כ 3 חודשים נגד התקפי חרדה קשים שהיו..מטופלת דרך קופת חולים אצל פסיכולוג.סבלתי מהתקפי חרדה קשים מחשבות טורדניות על מוות פחד ממוות והמון ריצות לבתי חולים בשל.התקפי החרדה.מאז שאני לוקחת את הכדור בקושי יש התקפי חרדה רק מחשבות ופחדים מידי פעם יש שיפור משמעותי בחרדות.אבל משום מה אני מרגישה סוג של דיכאון או נגדיר את זה ככה:חוסר עניין בדברים שהיו ממלאים אותי ביום יום...אין אנרגיה אין מצב רוח לא בא לי לצייר לבשל לעשות דברים שביום יום הייתי עפה עליהם משמחה.מוסיקה שהיתה חלק מחיי נהפכה להפריע לי..בילויים חברים כבר איבדתי עניין וזה טורד את מנוחתי למה כבר לא בא לי כלום.השאלה
    שלי היא האם יש סיכוי שהכדור משפיע עליי וממלא אותי בדיכאון?יש לי פגישה עם פסיכיאטר שבוע הבא אבל עדיין אשמח.לשמוע כמה תגובות מכמה אנשי מקצוע.אשמח לעזרה לטיפת תקווה שזה דבר שיחלוף לי ואכן יש.מצב שזה מהכדור.אני נוטלת ציפרמיל 20 מ"ג.בת 29.תודה רבה ושבת שלום :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרמיל ומצב רוח ירוד

הוספת תגובה

• יכול להיות

שמוליק
    06/06/2014

שלום מורן.

לתרופות הפסיכיאטריות יש תופעות לוואי קשות שהן שכיחות מאוד בקרב המטופלים.

מטרת התרופות היא ליצור איזון כימי במוח שהוא אחד מהגורמים של הבעייה.

לדעתי האישית, ובכך אני חולק על הגישה הרווחת של הפסיכיאטריה, חוסר האיזון הכימי הוא תוצר של שאר המרכיבים ואינו בעייה העומדת בפני עצמה, ולכן טיפול טוב בשאר המרכיבים יכול לבטל את הצורך בתרופות.

אי אפשר לומר בוודאות שזו תופעת לוואי של הכדור, אבל אם זה מה שאת מרגישה - יש סיכוי טוב שזה נכון. הגוף אינו מרמה את עצמו...

כדאי להשקיע יותר בטיפול במרכיב הריגשי. כתבת שאת הולכת לטיפול פסיכולוגי וזה טוב מאוד, וזה באמת מה שעוזר.

צריך לראות את הטיפול כהכוונה להתמודדות טובה ללא המטפל. את צריכה להיות בהרגשה שאת מתמודדת נכון עם הקשיים כתוצאה מהטיפול.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו