מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפרמיל ומצב רוח ירודמורן06/06/2014
שלום רב,
אני נוטלת כדור.ציפרמיל במשך כ 3 חודשים נגד התקפי חרדה קשים שהיו..מטופלת דרך קופת חולים אצל פסיכולוג.סבלתי מהתקפי חרדה קשים מחשבות טורדניות על מוות פחד ממוות והמון ריצות לבתי חולים בשל.התקפי החרדה.מאז שאני לוקחת את הכדור בקושי יש התקפי חרדה רק מחשבות ופחדים מידי פעם יש שיפור משמעותי בחרדות.אבל משום מה אני מרגישה סוג של דיכאון או נגדיר את זה ככה:חוסר עניין בדברים שהיו ממלאים אותי ביום יום...אין אנרגיה אין מצב רוח לא בא לי לצייר לבשל לעשות דברים שביום יום הייתי עפה עליהם משמחה.מוסיקה שהיתה חלק מחיי נהפכה להפריע לי..בילויים חברים כבר איבדתי עניין וזה טורד את מנוחתי למה כבר לא בא לי כלום.השאלה
שלי היא האם יש סיכוי שהכדור משפיע עליי וממלא אותי בדיכאון?יש לי פגישה עם פסיכיאטר שבוע הבא אבל עדיין אשמח.לשמוע כמה תגובות מכמה אנשי מקצוע.אשמח לעזרה לטיפת תקווה שזה דבר שיחלוף לי ואכן יש.מצב שזה מהכדור.אני נוטלת ציפרמיל 20 מ"ג.בת 29.תודה רבה ושבת שלום :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות
שמוליק06/06/2014שלום מורן.
לתרופות הפסיכיאטריות יש תופעות לוואי קשות שהן שכיחות מאוד בקרב המטופלים.
מטרת התרופות היא ליצור איזון כימי במוח שהוא אחד מהגורמים של הבעייה.
לדעתי האישית, ובכך אני חולק על הגישה הרווחת של הפסיכיאטריה, חוסר האיזון הכימי הוא תוצר של שאר המרכיבים ואינו בעייה העומדת בפני עצמה, ולכן טיפול טוב בשאר המרכיבים יכול לבטל את הצורך בתרופות.
אי אפשר לומר בוודאות שזו תופעת לוואי של הכדור, אבל אם זה מה שאת מרגישה - יש סיכוי טוב שזה נכון. הגוף אינו מרמה את עצמו...
כדאי להשקיע יותר בטיפול במרכיב הריגשי. כתבת שאת הולכת לטיפול פסיכולוגי וזה טוב מאוד, וזה באמת מה שעוזר.
צריך לראות את הטיפול כהכוונה להתמודדות טובה ללא המטפל. את צריכה להיות בהרגשה שאת מתמודדת נכון עם הקשיים כתוצאה מהטיפול.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)